3 faze nesimțite de Crăciun

Luni, 30 Decembrie 2013 | Pareri personale | Comenteaza

Cât durează Crăciunul? 3 zile. Am câte o fază pentru fiecare zi. Degeaba ținem post, ne rugăm, ducem bani la biserică, pozăm în sfinți și ajutăm copii, dacă pe altă parte îi deranjăm pe alții, făcându-le viața mai grea.

Iar când spun deranj, mă refer și la rezultatele unor situații banale ce scot în evidență lipsa bunului simț, precum următoarele:

Șoferii de la Simba Invest își pot face treaba și fără să blocheze calea de acces la vreo 20-25 de garaje, zic eu. Au multe produse de distribuit zilnic. Ce-ar fi să le pun un TIR în fața garajului/curții în care țin dubițele peste noapte? O să le convină?

masina simba invest blocheaza calea de acces bacau

Doamne, ferește-mă de vecini care sunt în stare să facă asta!

vecini nesimtiti bacau

Pentru cea de-a treia fază care m-a frustrat de Crăciun nu voi publica fotografia pentru că proprietarul mi-e prieten. Totuși, merită relatată. Ați vedea în imagine un Mercedes S-Class (negru, penultimul model) care trece prin zona Latin-Chiaroscuro pe 28 decembrie 2013, ora 16:20 și transportă, pe scaunul din dreapta față, un pasager ce aruncă un pumn de hârtii/șervețele pe geam. În mijlocul orașului, fără remușcări, cu o doză maximă de nesimțire.

Lasa un comentariu