A căzut și acoperișul…

Sambata, 22 Septembrie 2012 | Bacau, foto, stiri | 5 comentarii

Zilele trecute, în timpul unei plimbări de seară cu bicicleta, mi-au sărit în ochi autospecialele ISU Bacău, în imediata apropiere a Teatrului de animație. Mă rog, a clădirii în care se afla Teatrul de animație, acum în paragină.

Aici își duc zilele oamenii străzii, care găsesc sub acoperișul clădirii un loc numai bun pentru dormit. Ei bine, săptămâna aceasta a căzut și acoperișul. Întrebarea este… de ce lăsăm clădirile emblemă ale orașelor noastre să ajungă într-o asemenea stare? De ce ne abandonăm trecutul?

5 comentarii la “A căzut și acoperișul…”

 1. bogdan 22 Septembrie 2012 at 14:07 Permalink

  Hai sa fim seriosi, era o casa ceva mai mare. O cladire nu e “emblema” doar pentru ca e veche si e singura care a ramas in picioare. Nu avea nici o legatura cu ce era in jur, nu mai servea nici un rost si nu era speciala in nici un fel. Trebuia daramata de mult, nu salvata in vreun fel.

 2. vladut 22 Septembrie 2012 at 19:54 Permalink

  Urmeaza si teatrul Bacovia cat de curand …..

 3. Hriscu Dragos 22 Septembrie 2012 at 20:08 Permalink

  Salut ,

  cand ne vedem iti povestesc . Imi e lene sa scriu :)

 4. dan 23 Septembrie 2012 at 10:37 Permalink

  Terenul nu apartine Primariei Bacau sau Consiliului Local Bacau,a fost dat de veche administratie (Sechelariu)…unor amici de pahar :) iar pretul cerut pe el este mult prea mare pentru a putea fi achizitionat de Primarie si Consiliul Local Bc .

 5. vallian 6 Octombrie 2012 at 19:33 Permalink

  nu orice cladire veche e de valoare. pe terenul ala ar putea fi construit ceva frumos, nou, si util


Lasa un comentariu