Above & Beyond – Formula Rossa

Sambata, 2 Iulie 2011 | muzica | 1 comentariu

Above & Beyond este unul dintre numele pe care spun ca le iubesc atunci cand vine vorba de muzica. Au la activ 2 albume, Tri-State si Sirens of the Sea, ambele fiind reprezentative pentru istoria genului trance. Pe 6 iunie trio-ul britanic l-a lansat si pe cel de-al treilea. Acesta este intitulat Group Therapy si contine 15 piese nou-noute. E un must pentru iubitorii genului! Am prezentat noul album aici.

Cei trei britanici au inclus in seturile lor de-a lungul ultimelor luni o piesa cu influente progressive pe care o caut de nebun. Si nu numai eu. Pana aseara, cand a fost difuzat Essential Mix-ul baietilor de la Above and Beyond la BBC Radio 1. Va recomand sa ascultati mixul. Are 120 de minute aveti ocazia sa ascultati track-urile cele mai importante pentru trio-ul Above and Beyond in aceasta vara.

Formula Rossa se numeste piesa despre care va vorbeam mai sus, este produsa de Above & Beyond si este… o bomba! Nu cu ceas, ci cu beat-uri si note.

[kml_flashembed publishmethod=”static” fversion=”8.0.0″ movie=”http://embed.trilulilu.ro/audio/kristofer93/2b590644eb6378.swf” width=”480″ height=”80″ targetclass=”flashmovie”]Get Adobe Flash player

[/kml_flashembed]

1 comentariu la “Above & Beyond – Formula Rossa”

  1. tudor 2 Iulie 2011 at 17:50 Permalink

    am auzit-o prima oara la TATW 350… bomba masiva intradevar


Lasa un comentariu