Accident rutier la Policlinica Veche

Cu putin timp in urma, soferul unei Skoda Octavia a lovit un pieton pe trecerea de la Policlinica Veche din Bacau. Martorii au spus ca femeia a traversat strada in mod regulamentar si ca, avand in vedere situatia carosabilului care era acoperit cu zapada, Skoda avea viteza. Mai nasol pentru sofer este ca sotul femeii lovite este politist. Victima a fost transportata la spital.

Totusi, nu i-am inteles niciodata pe indivizii care stau gura casca la accidente si care comenteaza absolut orice despre soferul cu masina cat de cat buna. Voi v-ati gandit ca exista posibilitatea ca pietonul sa fi sarit pe trecere si ca soferul, chiar daca circula cu viteza regulamentara, sa nu fi avut avut timp sa puna frana?

6 thoughts on “Accident rutier la Policlinica Veche

  1. Mai sunt unii pietoni care nu iau in considerare cand trec strada factorii externi: daca e uda strada, daca masina mai are 3m pana la trecerea de pietoni…efectiv sar in fata masinii, n-ar bate putin pasul pe loc !

  2. Totusi, care e problema daca oamenii se opresc sa vada ce s-a intamplat? ce ti se pare asa extraordinar?

  3. Intotdeauna gura-casca nu fac decat sa ingreuneze interventia celor de la salvare si de la politie. Intotdeauan se gaseste printre ei cineva ce sa fi vazut ceva, dar de fapt sa inventeze fapte sau sa le interpreteze in mod gresit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *