Activități în interesul comunității, desfășurate de TSD Bacău

Vineri, 3 Mai 2013 | Bacau, Politica | Comenteaza

Tineretul Social Democrat Bacău a desfășurat miercuri, 1 mai 2013, o acțiune de ecologizare și plantare în curtea Spitalului Județean Bacău. A devenit o tradiție pentru cei din PSD de a sărbători Ziua Internațională a Muncii prin muncă în folosul comunității, astfel de activități având loc în toată țara.

Este, dacă vreți, un soi de Let’s Do It în care se implică membrii, voluntarii și simpatizanții PSD. Nici oamenii politici aflați în funcții de conducere nu stau degeaba. La Bacău, printre cei care au dat tonul s-au numărat Sorin Brașoveanu (secretar executiv PSD Bacău), Ionel Floroiu (vicepreședinte CJ Bacău), Lucian Șova (deputat) și Cosmin Necula (deputat). Acestora li s-au alăturat zeci de tineri băcăuani.

1 mai 2013 ecologizare plantare tsd bacau-4

“Pentru mine este o placere sa vin alaturi de tinerii mei colegi din PSD Bacau, care, si astazi, organizeaza o actiune de ecologizare si plantare, in zona Spitalului Judetean Bacau. Este important sa transmitem comunitatii faptul ca trebuie sa fim mai atenti cu mediul inconjurator, iar noi asta facem astazi aici. Asa cum am facut si in anii trecuti alaturi de conducerea PSD Bacau, nici anul acesta nu am avut mitinguri cu mici si bere, ci am incercat sa fim mai utili si mai practici prin acest gen de actiuni.” – Cosmin Necula, deputat al Colegiului 2 Bacau

1 mai 2013 ecologizare plantare tsd bacau-7

“Ma bucur foarte mult ca tinerii din PSD au decis sa faca aceasta actiune in curtea spitalului, pentru a imbunatatii ambientul din preajma Maternitatii Bacau, aici unde au tinut sa planteze puieti de tuia, molid, tei. Am incercat si noi, cei de la Spitalul Judetean Bacau, sa le dam o mana de ajutor. Le multumim si speram ca bolnavii care se vor plimba prin aceasta zona ecologizata sa se bucure de noua atmosfera.” – Dan Stoica – managerul Spitalului Judetean Bacau.

Cea de-a doua activitate desfășurată de TSD Bacău în această săptămână a fost prilejuită de sărbătorile pascale și a constat în împărțirea de cadouri copiilor din centrele de servicii sociale “Ghiocelul” și “Morcoveață” din municipiul Bacău.

Acțiunea de astăzi, 3 mai 2013, reprezintă o continuare a campaniei “Fratele mai mare” a celor de la TSD Municipiul Bacău.

Fratele mai mare tsd municipiul bacau 3 mai 2013

Lasa un comentariu