Administrația Necula începe dezmățul electoral pe bani publici: de mâncat și de băut tuturor asociațiilor de pensionari

Marti, 27 Septembrie 2016 | Bacau, Politica | 2 comentarii

Nu mai departe de primăvara trecută, liberalii votau pe bandă rulantă în Consiliul Local bugete peste bugete pentru susținerea unor evenimente locale la care să își facă apariția candidatul Dragoș Luchian. Era campanie electorală din bani publici, iar eu am relatat-o.

Dacă atunci PSD Bacău critica aceste practici în disperarea de a aduna capital electoral pentru înscăunarea lui Cosmin Necula la cârma orașului, acum același grup de oameni (mai degrabă de interese aș putea spune) pune la cale aceeași șmecherie pe care o făcea PNL-ul. Concret: proiectul nr. 5 de la ședința ordinară care va avea loc vineri.

Pe 1 octombrie e Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice, iar primăria ce credeți că propune? Mare ospăț. Să alocăm 27.000 de lei de la bugetul local, în plină precampanie electorală pentru alegerile parlamentare, ca să cinstim membrii tuturor organizațiilor de pensionari din Bacău + membrii Centrului de zi “Clubul Pensionarilor 60+”.

Cică doar așa putem facilita participarea activă a vârstnicilor la viața publică, socială și culturală, arată expunerea de motive semnată de primarul Cosmin Necula.

Se pare că lupul (adică administrația) își schimbă părul (culoarea), dar năravul ba. Nu mă mai miră nimic. Oricum, campania primarului a fost axată pe pensionari, nicidecum pe viitorul acestui oraș. Vă mai amintiți promisiunile?

Cosmin Necula organizatia municipala psd bacau

2 comentarii la “Administrația Necula începe dezmățul electoral pe bani publici: de mâncat și de băut tuturor asociațiilor de pensionari”

  1. Rares 27 Septembrie 2016 at 11:50 Permalink

    Ar trebui cei care l-au votat sa platesca din prorpiul buzunar ideile astea “geniale” ale lupului. Doar asa ar realiza ce “investitie” au facut.
    De aia nu sunt bani pentru tineret, dam la batrani ca doar ei mai raman prin oras, si vorba aia, cine ii mai voteaza pe hoti ?

  2. Mihai 29 Septembrie 2016 at 12:27 Permalink

    Oricum voturi vor primi numai de la pensionari si aceia care inca mai cred in balivernele lor.


Lasa un comentariu