ALDE+M10 vă șochează? Dar ce ziceți de alianța M10-PSD de la Buhuși?

Vineri, 14 Octombrie 2016 | Bacau, Politica | Comenteaza

Mare șoc mare a fost ieri în online, dar mai ales pe Facebook, după ce secretarul general al M10, partidul cu nume de tanc care nu trece de 1-2% și care în ultimul an a avut vreo 4 președinți, a semnat cu ALDE (actualmente satelitul PSD) un protocol de colaborare.

Sincer, pe mine treaba asta nu m-a surprins deloc și în continuare vă voi spune și de ce. Unu’ la mână, mai toți oamenii de valoare din M10 au părăsit corabia macovistă din cauza dictaturii interne a Monicăi Macovei. E clar că acolo e haos.

Apoi, alianța PSD-M10 de la Buhuși, jud. Bacău. Da, ați citit bine: PSD, care a câștigat în iunie 2016 scaunul de primar din orașul Buhuși, guvernează mica urbe în tandem cu viceprimarul Daniel Rezmireș de la M10. Astfel, M10 și PSD asigură majoritatea din Consiliul Local.

Această “soluție imorală” a fost agreată de președintele de la acea vreme al M10 Bacău, Mihai Gîrbă. Astăzi, Mihai Gîrbă este președintele USR Bacău, aflându-se la al treilea partid din “cariera” sa politică.

Concluzionând, e chiar păcat că noile partide, aparent destul de promițătoare ca ofertă și mesaj, sunt conduse (cel puțin la nivel local) de traseiști, oportuniști, oameni care n-au demonstrat nimic nici în spațiul politic, nici în societatea civilă.

Cotidianul Deșteptarea, iunie 2016

m10-psd-alianta-buhusi-viceprimar

Lasa un comentariu