Am fost desemnat candidatul PLUS pentru Primăria Bacău

Cu bucurie și totodată imensă responsabilitate țin să vă anunț că am fost desemnat candidatul PLUS pentru Primăria Bacău.

Le mulțumesc colegilor pentru încrederea oferită mie și implicit viziunii în 20 de puncte pe care am propus-o ca urmare a acestor 13 ani de activitate în viața publică a Bacăului. A fost un proces intern vast, democratic și mă bucur că am fost validat în acest fel, fără înțelegeri pe sub masă și alte practici autoritare pe care le vedem la alte partide.

Așa cum am spus-o și în cele 4 dezbateri din competiția internă, dar și ieri pentru Ziarul de Bacău, această candidatură nu este despre mine, ci despre noi, comunitatea locală, despre Bacău în 2020 orientat spre viitor.

PLUS propune o echipă pentru Primăria Bacău, drept pentru care invităm alături de noi toți băcăuanii de care vor să contribuie la șlefuirea programului de guvernare locală și mai ales pentru aplicarea lui de îndată ce alianța va câștiga alegerile locale. Le garantez că la noi totul va fi public, la vedere, cu fapte orientate către cetățean.

În fotografia de mai jos puteți vedea o parte a echipei PLUS pentru Consiliul Local: Ciprian Aris, Irinel Timaru, Gabriel Budau. Acestora li se adaugă Catalin Dinu, Adina Hanu, Robert Ciobotaru, Marius Naidin, Silviu Ștefan Lovin, Razvan Bardasu, Andrei Adrian, Simona Florescu și Cornel Viorel Grigoroaia, pe care îi veți cunoaște în perioada următoare. Oameni noi în politică, dar competenți și buni în domeniile lor!

plus bacau candidati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *