Am lansat Divanul.ro

Miercuri, 15 Iunie 2011 | internet, Pareri personale | 4 comentarii

Site-ul oficial al Divanului AdBlog, asociatia bloggerilor bacauani, este acum online. Dupa mai bine de o saptamana de munca, am reusit sa pun la punct toate sectiunile de pe site. Pentru mine este unul dintre cele mai frumoase site-uri la care am lucrat, dar si startul activitatilor Divanului.

Suntem bucurosi ca am gasit un domeniu atat de simplu: Divanul.ro. Site-ul contine informatii despre asociatie, despre bloggerii membri, ce beneficii au acestia datorita faptului ca fac parte din Divan, cum pot intra si altii in retea, dar si rezumate ale tuturor intalnirilor din seria Divanul VIP, 8 la numar, cu fotografii si cu citate din fiecare blogger care a relatat intalnirile.

De asemenea, avem o sectiune in care vom posta noutati cu privire la viata bloggerilor, in principal realizarile si highlight-urile personale (pentru ca ne mandrim cu membrii nostri). Tot pe Divanul.ro veti gasi si proiectele in care am fost sau in care vom fi implicati in viitor. Fiti cu ochii pe noi pentru ca va pregatim cateva evenimente care credem ca sunt de impact!

Odata cu site-ul putem face publice si conturile de Twitter, Facebook si YouTube. Toate sunt actualizate zilnic. Pentru ca ne place sa fim activit si sa va tinem “in priza”, ne propunem ca saptamanal sa venim cu un material video nou pe YouTube.

4 comentarii la “Am lansat Divanul.ro”

  1. Paul Pista 15 Iunie 2011 at 19:46 Permalink

    Va doresc bafta cu proiectul vostru 😉

  2. George 15 Iunie 2011 at 21:41 Permalink

    Felicitari pentru site si la cat mai multe poastari! 😀

  3. Bacau 26 Iunie 2011 at 00:40 Permalink

    wow foarte tare


Lasa un comentariu