Ambasadorul Olandei susține inițiativa Băcăuanii vor piste pentru biciclete

Vineri, 24 Iulie 2015 | Bacau, Initiative personale | 4 comentarii

Venind din țara unde există mai multe biciclete decât cetățeni, respectiv autostrăzi și sensuri giratorii suspendate pentru bicicliști, Excelența Sa Matthis van Bonzel, Ambasadorul Olandei în România, a transmis bicicliștilor băcăuani un mesaj de susținere, fotografiindu-se cu sigla inițiativei Băcăuanii vor piste de biciclete, alături de Dana, voluntară a demersului nostru.

S-a întâmplat la Școala de Vară pe Diplomație, care se desfășoară zilele acestea la București și care este organizată de UN Youth Association (Asociația Tineretul ONU din România).

Prezent la eveniment, ambasadorul Matthis van Bonzel a vorbit despre principalele probleme din România, corupția și infrastructura, și a subliniat rolul important al cetățenilor în procesul decizional la nivel național și local: trebuie să ne implicăm, să cerem aturotităților lucruri, să punem presiune pe politicieni și să protestăm atunci când este cazul.

Matthis van Bonzel a dat ca exemplu o serie de inițiative, printre care și grupurile de inițiativă care vor să convingă autoritățile să realizeze infrastructură pentru bicicliști în orașele din România. Clar, la capitolul acesta intrăm și noi cu Băcăuanii vor piste pentru biciclete.

Mulțumim, domnule ambasador!

_MG_0687

4 comentarii la “Ambasadorul Olandei susține inițiativa Băcăuanii vor piste pentru biciclete”

  1. Kendall 24 Iulie 2015 at 18:56 Permalink

    Pune și lalele pe marginea pistelor? 😀

  2. Vlad 26 Iulie 2015 at 14:22 Permalink

    Nu doar bacauanii vor piste de biciclete, toate judetele(de la sat la oras) ar trebui sa le aiba. Sa mai lasam masinile si sa facem mai mult sport.. ne ajuta pe noi, ca oameni, sa ne dezvoltam mai bine.. se diminueaza putin si rata de poluare.

  3. Orlando 28 Iulie 2015 at 00:15 Permalink

    #EXCLUSIV# Am auzit ca si Obama susține această inițiativă! !!!


Lasa un comentariu