Antena 3 poate să facă și jurnalism

Miercuri, 13 August 2014 | Pareri personale | Comenteaza

Ca să fie clar, televiziunea la care prestează candidatul la președinție Gâdea, se maimuțărește Badea și la care ne amuzăm de pildele politice ale actorului, pardon, europarlamentarului Mircea Diaconu nu e nominalizată la Premiile Emmy 2014 nici pentru campania de discreditare a puterii judecătorești, nici pentru popularizarea fundului unui prim-ministru.

În ciuda mizeriilor (spre exemplu îmbălsămarea infractorului Iacobov) care se întâmplă acolo, pe terenurile ICA, mai nou ale statului român, sunt și oameni care se pot numi jurnaliști.

Antena 3 este nominalizată la Annual News & Documentary Emmy® Awards Ceremony pentru materialul “Lungul drum spre casă”, realizat de echipa “În premieră cu Carmen Avram”.

„Lungul drum spre casă”, câştigător a două Gold World Medal la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014, la categoriile Biography/Profiles şi Current Affairs, a fost realizat de Denisa Morariu (reporter), Cristian Tamaş (imagine), Liviu Dochiţa (imagine), Mihai Dină (imagine) şi Adrian Robe (montaj). Reportajul spune povestea lui Petrică Câşlaru, băiatul care a crescut în lagărul groazei de la Siret. El şi-a făcut curaj să se întoarcă în România după 16 ani, să-l întâlnească pe omul care i-a salvat viaţa în orfelinat şi să-şi caute şi mama.

Nu, nu Sinteza Zilei e nominalizată la Emmy și nici În Gura Presei. O nominalizare la Emmy nu înseamnă că ce încearcă Antena 3 să bage în cap telespectatorilor seară de seară e adevărat. Chill, băieți! :)

Apropo, CNA e aici?

party la antene

Lasa un comentariu