Anton Firtich feat. Victoria Mazze – Meant To Be Free (Robert Burian Remix)

Miercuri, 24 Martie 2010 | muzica, Radio Deea | Comenteaza

In ciuda faptului ca Anton Firtich nu este un nume foarte cunoscut pe scena dance mondiala, promite sa ajunga departe. Nascut in Kazan, Rusia, este sub aripa a doua dintre cele mai tari case de discuri trance din lume: Flashover Recordings si Armada Music. El este un dj si producator care a intrat in gratia lui Markus Schulz din 2008, cu Rain Over The Ocean, single care a fost inclus pe compilatia Trance World vol. 5. Dupa o perioada de absenta, Firtich a revenit la sfarsitul lui 2009 cu Mirage, piesa care suna excelent in varianta semnata de Jochen Miller.

Se pare ca 2010 va fi anul care ii va schimba radical cariera lui Firtich in bine. Avem toate motivele sa credem asta: noul single Meant To Be Free (feat. Victoria Mazze) face parte de pe compilatia Las Vegas ’10 mixata de Markus Schulz si are alte doua productii pe o alta compilatie, cea a lui Ferry Corsten intitulata Once Upon a Night: Anton Firtich pres. AF Project Something Wrong si The Airstatic – Worldwide (Anton Firtich Remix). Mai mult de atat, Out Of The Storm, noua sa productie realizata impreuna cu vocalista Betsie Larkin, este cantata de multi dji cunoscuti.

Robert Burian este un dj si producator trance din Slovacia care mai produce si sub numele Robbie Buri. Pentru tara natala este o adevarata legenda, reusind din 2005 pana in prezent sa isi construiasca o cariera impunatoare: mixeaza in intreaga Europa alaturi de nume mari din muzica trance si produce periodic piese care intra in mapa celor mai cunoscuti dji din lume. In noiembrie 2009 am prezentat pe blog Robert Burian feat. Zdenka Predna – You, una dintre piesele mele favorite din ultima perioada.

Ce legatura este intre Burian si Firtich? Ei bine, astazi vreau sa va propun spre auditie remixul lui Robert Burian pentru Meant To Be Free, piesa semnata de Anton Firtich feat. Victoria Mazze. Este extraordinara. Nu degeaba am pus-o in ultima editie a show-ului meu radio si in ultimul top. Piesa va fi lansata pe 15 aprilie 2010.

Lasa un comentariu