Armenii, sarbatoriti la Bacau (foto)

Duminica, 31 Octombrie 2010 | Bacau, foto, stiri | 4 comentarii

Sambata, 30 octombrie, Filiala Bacau a Uniunii Armenilor din Romania a organizat la Consiliul Judetean Bacau un eveniment care a sarbatorit armenii din Bacau intitulat “Pe urmele istoriei si civilizatiei armenilor”. La manifestare a fost invitat si Varujan Vosganian, dar acesta nu a venit. In schimb, la simpozion au luat parte deputatul Varujan Pambuccian si presedintele CJ Bacau Dragos Benea.

Nu am putut sa ajung la eveniment, dar am inteles de la Kaysha ca toata chestiunea a fost lunga si plictisitoare. Jos, cateva fotografii realizate de Rares C.

4 comentarii la “Armenii, sarbatoriti la Bacau (foto)”

 1. d____ 31 Octombrie 2010 at 19:56 Permalink

  bhai kristofer, ma cam oftici…nu ai fost, dar zici k ti-a zis nu stiu care k a fost lung si plictisitor! intr-adevar, a fost lung,deoarece programul a suferit o decalare neprevazuta, dar daca ai fi participat poate ti-ar fi placut, pentru ca a fost interesant si puteai afla multe lucruri de care cu siguranta habar nu ai…

 2. Kaysha 31 Octombrie 2010 at 20:57 Permalink

  Chiar a fost lung. Si plictisitor. Si organizat de parca ar fi fost facut totul pe ultima suta de metri. Cu oameni inghesuit in sala de la CJ, cu elevi, balerini, cantareti, parinti si profesori sprijinind zidurile de pe hol ore in sir si pandind cate un loc pe putinele fotolii. Se putea rezolva totul daca era organizat in alta parte.
  Ca sa nu mai zic de expozitia de tablouri insirate… pe jos, cu vizibilitate minima. Cati dintre cei care au fost acolo stiu despre ce reprezenta al treilea tablou, incapand numaratoarea dinspre balcon spre biroul Prefectului?
  Nu cred ca exista manifestare fara "decalare neprevazuta" (exista declare prevazuta?), dar pentru asta suntem spontani si stim sa improvizam. Nu?

 3. mariella* 23 Noiembrie 2010 at 17:54 Permalink

  si mie mi s-a parut un pic plictisitor, dar a meritat asteptarea, pentru ca activitatile care au urmat prezentarilor au fost chiar dragute. mi-au placut cele doua momentele teatrale( nu mai stiu de la ce liceu erau elevii)[ parodia chiar a fost amuzanta, insa s-a auzit prea incet] si atunci cand au cantat cele 3 fete si cei 3 baieti( iar, nu stiu liceul), am ascultat cu gura deschisa si cu parul de pe mana ridicat.
  pana una alta, am mancat prajituri si am baut suc pe gratis, si m-am facut si cu un tricou.

 4. Harry Tavitian 8 Decembrie 2010 at 15:56 Permalink

  Va invit la un nou eveniment armenesc – (incercam sa-l organizam cat mai bine…):

  http://harrytavitian.wordpress.com/2010/12/07/concert-harry-tavitian-in-premiera-absoluta-la-bacau/


Lasa un comentariu