Armin van Buuren feat. Nadia Ali – Feels So Good

Armin van Buuren a fost desemnat primul dj al lumii trei ani consecutiv (2007, 2008 si 2009) in clasamentul Top 100 Dj Mag. Nascut pe 25 decembrie 1976 in Leiden (Olanda), Armin van Buuren a inceput sa mixeze din anul 1995 dupa care, incet-incet, si-a transformat camera sa intr-un adevarat studio muzical.

In afara de faptul ca a lansat pana acum 4 albume (76 – 2003, Shivers – 2005, 10 Years – 2006 si Imagine – 2008) si zeci de single-uri, el este cunoscut si pentru show-ul sau radio numit „A State Of Trance” pe care il ascult cu foarte mare placere si interes in fiecare joi, incepand cu orele 21:00, la Di.FM – click to listen!

Dupa single-urile Going Wrong (with DJ Shah feat. Chris Jones), In And Out Of Love (feat. Sharon Den Adel), Unforgivable (feat. Jaren), Fine Without (feat. Jennifer Rene) si Never Say Never (feat. Jacqueline Govaert) extrase de pe Imagine, Armin van Buuren a lansat recent compilatia A State of Trance 2010, album ce contine upfront-urile din muzica trance ale inceputului de an.

In ultimii doi ani Armin a lucrat intens la un nou album care tocmai a fost lansat. Albumul este intitulat Mirage a fost lansat pe 10 septembrie 2010, la Armada Music. Primul single de pe acest album este Full Focus si a fost lansat pe 24 iunie 2010, iar al doilea Not Giving Up On Love (feat. Sophie Ellis Bextor) – 20 august 2010.

Armin a anuntat astazi pe Twitter ca filmeaza videoclipul pentru Feels So Good, piesa cantata de Nadia Ali, deci acesta va fi cel de-al treilea single de pe album. Armin si Nadia Ali nu sunt la prima colaborare. In urma cu 5 ani de zile cei doi isi uneau fortele si lansau Who Is Watching, piesa extrasa de pe albumul Shivers.

One thought on “Armin van Buuren feat. Nadia Ali – Feels So Good

  1. Imi place foarte mult nadia ali. Iar colaborarile ei sunt foarte interesante. Cel mai mult imi place cea cu Schiller – Try

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *