Armin van Buuren – Full Focus

Vineri, 2 Iulie 2010 | muzica | Comenteaza

Armin van Buuren a fost desemnat primul dj al lumii trei ani consecutiv (2007, 2008 si 2009) in clasamentul Top 100 Dj Mag. Nascut pe 25 decembrie 1976 in Leiden (Olanda), Armin van Buuren a inceput sa mixeze din anul 1995 dupa care, incet-incet, si-a transformat camera sa intr-un adevarat studio muzical.

In afara de faptul ca a lansat pana acum 4 albume (76 – 2003, Shivers – 2005, 10 Years – 2006 si Imagine – 2008) si zeci de single-uri, el este cunoscut si pentru show-ul sau radio numit “A State Of Trance” pe care il ascult cu foarte mare placere si interes in fiecare joi, incepand cu orele 21:00, la Di.FM – click to listen!

Dupa single-urile Going Wrong (with DJ Shah feat. Chris Jones), In And Out Of Love (feat. Sharon Den Adel), Unforgivable (feat. Jaren), Fine Without (feat. Jennifer Rene) si Never Say Never (feat. Jacqueline Govaert) extrase de pe Imagine, Armin van Buuren a lansat recent compilatia A State of Trance 2010, album ce contine upfront-urile din muzica trance ale inceputului de an.

In ultimii doi ani Armin a lucrat intens la un nou album care se va lansa anul acesta. Toata lumea se intreba care este numele noului album si cand va fi lansat. In urma cu 15 zile v-am spus ca noul album se va numi Mirage. Nu m-am inselat. Lucrul acesta a devenit oficial saptamana trecuta. Mirage va fi lansat pe 10 septembrie 2010, la Armada Music, iar primul single de pe acest album este intitulat Full Focus. Acesta tocmai a fost lansat pe iTunes, iar in curand va fi disponibil si pe celelalte platforme digitale, cu remixuri de la Ummet Ozcan, Ali Wilson si Joint Operations Centre. Super piesa!

Lasa un comentariu