Arnej – The Strings That Bind Us

Luni, 12 Aprilie 2010 | muzica | Comenteaza

Arnej s-a nascut in Toronto, Canada, pe 7 septembrie 1980. El si-a inceput activitatea de dj si producator in 2004 sub numele de 8 Wonders, titulatura care si schimbat-o spre finalul anului 2007, devenind atunci Arnej. Intre timp, Arnej a decis sa produca sub ambele nume.

Arnej aka Arney Secerkadic a fost numit de catre Armin van Buuren producatorul trance al anului 2008. Cu peste zece EP-uri si mai multe remixuri lansate in 2008, Arnej a reusit sa semneze cu trei mari case discuri: Armada, Blackhole si Intuition. Printre piesele produse de Arnej in 2008 se numara They Always Come Back, The Ones That Get Away, Strangers We’ve Become (feat. Josie). Mai mult de atat, compilatia A State of Trance 2008 contine doua piese semnate Arnej.

Anul 2009 a inceput bine pentru Arnej: lanseaza Dust in The Wind si este sa mixeze in cadrul mega-evenimentului A State of Trance 400. Pe 24 august 2009, Coldharbour Recordings (imprint al Armada) a lansat ultimul release Arnej pe care vi l-am prezentat atunci pe blog: un EP care contine trei piese: Tomorrow Never Comes si There Are No Coincidences (Intro si Original).

Startul lui 2010 a adus piese noi semnate de Arnej, toate de succes: “Beginning Of The End“, “The Crossover” si “They Need Us“. Noua compilatie A State of Trance 2010 mixata de Armin van Buuren contine un nou single Arnej intitulat “The Strings That Bind Us“. Acesta va fi lansat ca single in data de 17 mai.

PS: Arnej pregateste un nou vocal track, follow up la Strangers We’ve Become. Am auzit-o deja si pentru mine este, nu exagerez, cea mai tare piesa din 2010. A pus-o la Trance Energy si in cadrul A State of Trance 450. Nu se numeste Falling in the dark! Deocamdata este Arnej feat. ID – ID. Va voi oferi mai multe detalii la momentul potrivit.

Lasa un comentariu