Aseara la TV

Marti, 6 Martie 2007 | fun, Pareri personale | Comenteaza


Dupa ziua de ieri la fel de plictisitoare ca celelalte din timpul saptmanii , aseara nu am mai stat asa de mult la PC si am vizitat putin televizorul care se pare ca l-am cam uitat in ultima vreme exceptand meciurile de fotbal.

Dupa stirile de la ProTV in care 10 min s-a vorbit despre Tariceanu si Basescu si in alte 10 minute despre stiri de genul: ala s-a spanzurat , aia au intrat in copac cu masina , ala a violat-o pe aia si alte povesti asemenea unor drame , e lesne ca deja ma cam plictisisem si realizam ca PC-ul este o unealta mai buna ca televizorul de a te distinde din viata cotidiana.
Dupa aceste stiri de 2 bani , a inceput Academia de Politie unde am ras destul de mult, cu toate ca l-am mai vazut !

Cam pe la ora 22 am remarcat ca a inceput un fel de serial / film pe episoade , oricum ceva foarte interesant pe ProTv si am vazut ca e primul episod.Chiar imi place acest film “Cu un pas inainte” unde este vorba de mai multi tineri care vin la o universitate / scoala unde vor invata si vor lupta pentru visul lor : sa devina vedete.

Filmul este cu atat mai interesant deoarece sunt diferite dispute intre colegi si am observat ca filmul are si putine tente comice.In rest, o poveste cuprinzatoare, uneori emotionanta> dar nici de plans.

Si acum vine momentul culminant al serii! Controland toate posturile Tv sa vad ce este pe fiecare(bine-cunoscutul tur al telecomenzii) , vad pe b1 Tv pe nimeni altul decat Gigi Becali care a venit la Nasul cu armata sa de intelectuali care pe mine, personal m-au lasat fara replica.Toti sub 40 de ani, aparent doxa, si care au niste planuri si niste promisuni care sincer noi , cetatenii ne-am saturat sa le auzim din 4 in 4 ani atunci cand sunt alegeri .

Aceleasi discursuri..reforme, reforme si iar reforme. Gigi cred ca a vorbit cel putin 70 % din emisiune(ca de obicei) .Intr-un acces de furie, Gigi Becali i-a rupt o foaie care o citea Radu Moraru in care se cita dintr-un articol de Cristian Tudor Popescu iar acolo se zicea ca s-au incercat toate sistemele politice dar a mai ramas unul:”Garda de fier”>Atunci Gigi, i-al luat foaia, a rupt-o si a imbotit-o si a zis cateceva despre Tudor Popescu, afirmand ca jurnalistului acesta nu ii place nimic in aceasta tara.

Va dati seama, radeam ca prostul la ora 12 noaptea in casa cum cu se certa cu el singur cred acest “Razboinic al Luminii” .

O seara mai plicticoasa decat ziua care a trecut si nu o sa ma intorc curand la televizor exceptand Liga 1, Champions League si fotbalul in general!

Lasa un comentariu