Asfalt şi pavele? Nu, mersi!

Miercuri, 4 Ianuarie 2012 | Bacau, foto | 7 comentarii

Înainte de venirea iernii, oraşul Bacău a trecut printr-un întreg proces de modernizare stradală ce a constat într-o pavare generală a trotuarelor, dublată ici-colo de un strat nou de asfalt. Toate bune şi frumoase, am lăudat fără ezitare lucrările edilitare. Culmea, mai puţin pe cele din faţa bloculului meu.

După asfaltare şi pavare, constructorul nu s-a mai obosit să strângă molozul şi pietrişul. Acum, de fiecare dată când plouă, mi-e silă să calc pe “asfaltul proaspăt”.

7 comentarii la “Asfalt şi pavele? Nu, mersi!”

 1. Dorin 4 Ianuarie 2012 at 18:25 Permalink

  Nu era mai simplu ca timpul pe care l-ai folosit sa scrii acest articol, sa fi luat o matura si sa rezolvi tu problema? E mai sigur decat sa astepti sa “se sesizeze autoritatile”.

  • hahaha 5 Ianuarie 2012 at 00:18 Permalink

   aahahahhaa

  • Vlad 6 Ianuarie 2012 at 12:29 Permalink

   +1 DOrin

   Nu neaparat sa curete el, dar ar putea sa mobilizeze cativa vecini din cartier pentru curatenie. E ceva obisnuit, ca primaria sa nu termine de finisat unele lucrari din zone mai necirculate.

 2. unu 4 Ianuarie 2012 at 22:59 Permalink

  Nisipul care e pe pavele e lasat special acolo ca el sa curga intre ele si sa umple spatiul gol pentru a le fixa mai bine.

 3. Patriciu 5 Ianuarie 2012 at 14:57 Permalink

  nu stiu de ce au lasat bucatile de asfalt in urma, dar nisipul trebuie pt fixarea pavelelor si pt scurgerea apei. ma mir ca au fost asa generosi cu nisipul. in alte zone poti vedea printre pavele

  • Vlad 6 Ianuarie 2012 at 12:33 Permalink

   In toate zonele din bacau au terminat de strans nisipul. Marea pavare s-a terminat de ceva timp.

 4. Adrian 1 Octombrie 2013 at 18:00 Permalink

  montarea bordurilor este clar o sursa imensa de banuti, asa ca nu o sa stopeze foarte curant saoreala asta …


Lasa un comentariu