Atentat la cutiile postale – foto

Vineri, 20 Februarie 2009 | Bacau, foto, stiri | 4 comentarii

Locatarii blocului situat pe strada Marasesti nr. 12 au fost deranjati vineri in data de 13 februarie 2009 in jurul orei 19:00 de catre un grup de huligani. Dupa spusele martorilor, acest grup era format din mai multi tineri, chiar elevi.

Tinerii teribilisti au distrus cutiile postale din mai multe scari si au tulburat linistea publica. La scurt timp dupa distrugerea provocata de tineri, mai multi politisti erau prezenti la fata locului pentru a investiga incidentul; prea tarziu, huliganii au fugit deja!
Conform unei doamne ce locuieste in acest bloc, acest grup vine des in zona si deranjeaza locuitorii

Jos puteti vedea cateva fotografii realizate de DanuKa ce surprind distrugerile provocate de tinerii despre care am vorbit mai sus!

4 comentarii la “Atentat la cutiile postale – foto”

 1. IcsPe 20 Februarie 2009 at 16:29 Permalink

  hahaha… zi-le respectivilor locatari ca n-au dc sa se planga. la mn in scara au fost vopsiti peretii dupa 15 ani poate chiar mai mult, iar dupa 2 erau murdari, mai rau ca inainte:)) la noi veneau zeci de baietzi si fete faceau mizerie… nijte ratatzi de rockeri (n-am nimic in general cu ei) au venit si au mazgalit cu semnele lor sataniste tot parterul. concluzia este ca PANA NU PUI UN INTERFON rezistent la tot felu de socuri si USI BLINDATE n-ai cum sa ai liniste in scara blocului!

 2. Anonymous 20 Februarie 2009 at 16:32 Permalink

  APP: tii minte kristofor cutia de la FX net de la mn din scara?:)) cum au fost taiate in jur a 30 de fire cu bardita (topor mai mic pt necunoscatori) ala huliganism:))

 3. kristofer93 20 Februarie 2009 at 16:34 Permalink

  Da, articolul este acesta

 4. Vasile 21 Februarie 2009 at 08:58 Permalink

  niste orfani obositi au facut lucrul asta a caror parinti i-au facut pe datorie ,( dc il mai faci dak nu stii sa-l cresti si nu ai cu ce sa-l cresti? ) si la mine la scara au spart geamu niste obositi pe la 2 noaptea , cine putea sa-l sparga? de cat niste copii cu familii dezorganizate ..ce parinte isi lasa copchilu de 14-15 ani pe strada la ora aia? ….da ii astept eu cu o shapca , sa vad dak mai sparg baietii geamuri


Lasa un comentariu