Autobuzul dragostei

Marti, 22 Februarie 2011 | Bacau, stiri | Comenteaza


Liga Studențească a Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău, te invită JOI, 24 februarie 2011 intre orele 10.00-16.00 să intri in “legalitate”, chiar și pentru o singură zi, intr-un loc special.

”Autobuzul dragostei” va circula pe traseul 22 și va opri în fiecare stație pentru a îmbarca indrăgostiții de toate vârstele. Cei care se vor căsători vor primi certificate de căsătorie pentru o zi şi cel mai trăznit cuplu va fi premiat.

Această invitație este adresată de către Liga Studențească tuturor îndragostiților ce vor să urmeze tradiția de ”Dragobete”, indiferent de vârstă. Dacă în anii din urmă s-au “căsătorit” cupluri de vârsta a treia, este interesant ce va urma anul acesta, poate chiar o cerere oficială în căsătorie.

În cadrul acestui eveniment Liga Studențească a Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacau va avea ca parteneri: ”Arena Mall”, „Ciobufilm”, S.C. “Grafit Invest”, ”Inima Bacăului”, „Kristofer93”, ”Trustul Media Deșteptarea”,” SC Transport Public SA” , ”Sapte seri” , „Videostel”,.

Lasa un comentariu