Avancronică pentru ședința extraordinară a Consiliului Local Bacău din 18 mai 2018

Miercuri, 16 Mai 2018 | Bacau | Comenteaza

Vineri, de la ora 10:00, suntem convocați la cea de-a doua ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Bacău pe luna mai. Întrunirea se desfășoară la Centrul de Afaceri și Expoziții și are un singur proiect pe ordinea de zi:

  • 1. aprobarea cotizației municipiului Bacău de 145.000 la Asociația “Grup Inovare și Dezvoltare Durabilă” (GAL IDD) Bacău;

Avându-l ca președinte pe Lucian Bogdănel, consilierul personal al primarului Necula (ce coincidență, nu?), Asociația GAL IDD implementează proiectul E-STRATEG – Elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pentru comunitatea marginalizată din municipiul Bacău și va implementa până la finalul anului 2023 obiectivele prevăzute în strategia de Dezvoltare Locală pentru zona cartierelor Letea și Izvoare. Dacă vor fi aprobate, proiectele de investiții se ridică la 7 milioane de euro.

gal idd bacau

Documentațiile complete ale proiectelor de hotărâre le găsiți aici. Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Repet, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor. Ședințele comisiilor au fost programate pentru astăzi și mâine.

Lasa un comentariu