Avancronică pentru ședința extraordinară a Consiliului Local Bacău din 25 octombrie 2017

Miercuri, 25 Octombrie 2017 | Bacau, stiri | Comenteaza

Astăzi, de la ora 16:00, în incinta CAEx, Consiliul Local al municipiului Bacău se întrunește în cea de-a treia ședință extraordinară din octombrie.

Pe ordinea de zi se regăsesc doar două proiecte, ambele privind mult așteptata aprobare a documentației finale care va sta la baza realizării rezervei de apă a municipiului Bacău.

Proiectele care urmează să se dezbată și să se voteze la ședința de astăzi:

  • 1. aprobarea documentației tehnico-economice (faza documentației de avizare) pentru lucrările de intervenție la rezerva de apă a municipiului Bacău;

Conform devizului general întocmit de către SC Genius Company SRL Piatra Neamț, valoarea totală a lucrărilor care urmează să fie efectuate se ridică la 26.861.814 lei (cu TVA).

  • 2. asigurarea finanțării pentru categoriile de cheltuieli pentru lucrările la rezerva de apă care nu vor fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) 2.

Aceste cheltuieli care vor fi acoperite de la bugetul local se ridică la 993.021 lei (cu TVA). Restul sumei de până la 25,9 milioane de lei va fi asigurată de către Guvernul României, prin PNDL 2.

——————————————————————————

Documentațiile complete ale proiectelor de hotărâre le găsiți aici. Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Repet, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor. Ședințele comisiilor s-au ținut ieri și alaltăieri.

inundatie strada milcov-2

Lasa un comentariu