Avem nesimțiții noștri și nu sunt deloc puțini

Luni, 14 Ianuarie 2013 | Bucuresti, foto | 3 comentarii

Circulă pe internet zilele acestea culmea nesimțirii de la Chișinău, culme dovedită cu o fotografie care suprinde modul în care un cetățean moldovean a scăpat de bradul de Crăciun. L-a aruncat direct pe geam, bradul rămânând atârnat de frații lui ce se bucură de iertarea toporului, dar nu și de cea a iernii.

Azi mă plimbam și căscam gura între Timpuri Noi și sediul Camerei de Comerț și Industrie. La un moment dat, ce credeți că îmi sare în ochi, blochează trotuarul și mă obligă să purced la un ocoliș? Câțiva pomi de Crăciun poziționați strategic pe Splaiul Independeței.

În București nu există centre speciale pentru colectarea brazilor, însă mi se pare mai ușor și mai civilizat să duci brăduțul la ghena de gunoi și nu în stradă. Am dreptate?

3 comentarii la “Avem nesimțiții noștri și nu sunt deloc puțini”

 1. Dragoş Lascarache 15 Ianuarie 2013 at 01:10 Permalink

  În România, comoditatea nu cunoaşte limite.

 2. motolady 16 Ianuarie 2013 at 21:19 Permalink

  Daca reusesti sa indesi un ditamai pomul intr-o ghena de gunoi din Bucuresti, mult timp nu va mai putea arunca nimeni niciun gunoi. Nu stiu la tine cum o fi, dar peste tot unde am stat in Bucuresti (inclusiv casa de oameni, nu doar camin), ghena consta intr-un burlan lung gaurit pentru fiecare etaj. Nu era nevoie sa iesi din scara, ca la noi.

  Nu le dau dreptate alora de-si lasa brazii in drum, dar nici ideea ta nu poate fi pusa in practica.

  • Kristofer 16 Ianuarie 2013 at 23:33 Permalink

   În toate cartierele există locuri special amenajate pentru depozitarea gunoiului de mari dimensiuni. Chiar și multe dintre ghene dispun de astfel de locuri.


Lasa un comentariu