Avem nevoie de observatori la alegerile locale!

Luni, 23 Mai 2016 | Bacau, Initiative personale | 1 comentariu

Am strâns semnăturile de susținere (în număr de peste 2.300), mi-am depus candidatura, apoi mi-am câștigat în instanță dreptul de a candida independent după ce Biroul Electoral Municipal mi-a respins candidatura în un mod abuziv, am trecut și proba mandatarului financiar (o adevărată provocare din cauza legislației stufoase), iar acum sunt în campanie electorală, o perioadă în care am 9 principii clare pe care le respect fără drept de apel.

Toți mi-au spus că o candidatură independentă nu este deloc ușoară și le dau dreptate. În plus, legislația nu este deloc prietenoasă cu cetățenii ca mine care vor să candideze independenți pentru a face lucruri pentru comunitatea lor. Am strâns același număr de semnături ca aparatele mamut de partid din spatele contracandaților mei, nu-mi pot desemna reprezentanți în Biroul Electoral Municipal și, mai rău, n-am dreptul la reprezentanți în secțiile de votare. Asta-i legea, făcută de acei păpușari ai partidelor care decid în Parlament toate regulile din această țară, deci inclusiv cele legate de alegerea reprezentanților noștri.

Alegeri CSE la Vranceanu (10)

Astfel, ca să-mi păzesc voturile pe care cu ajutorul vostru le voi lua pe 5 iunie și ca să ne asigurăm că alegerile locale din Bacău sunt corecte nu ne rămâne decât să avem cât mai mulți observatori în secțiile de vot.

Observatorii nu pot interveni în organizarea și desfășurarea alegerilor, dar asistă la tot procesul electoral, începând cu votarea și terminând cu numărarea sufragiilor, respectiv semnarea procesului verbal de constatare a rezultatelor din acea secție de vot. Fiind observatori, veți avea dreptul de a sesiza în orice secundă eventualele nereguli de pe 5 iunie și veți contribui la garantarea corectitudinii acestor alegeri atât de importante pentru viitorul orașului nostru.

Unde vă puteți înscrie pentru a deveni observatori la alegerile locale din 5 iunie 2016:

cristian ghinghes piata centrala alegeri bacau 2016-10

1 comentariu la “Avem nevoie de observatori la alegerile locale!”

  1. Mihai 25 Mai 2016 at 15:04 Permalink

    Nu sunt in oras pe 5, dar as fi vrut sa te pot ajuta. Inca ma intreb daca Stalin a avut dreptate, Nu conteaza cine voteaza ci cine numara voturile. Devine evident ca legsilatia este afcuta impotriva nostra a cetatenilor. iti doresc succes!


Lasa un comentariu