“Averse locale” ce produc pierderi

Sambata, 2 Martie 2013 | Bacau | 1 comentariu

Un material realizat de Impuls TV desre vechimea conductelor CET Bacău și efectele pe care aceasta le produce.

Băcăuanii care locuiesc pe Cornişa Bistriţei sau cei care au tranzitat zona la au avut posibilitatea să îşi spele autoturismul fără prea mult efort financiar sau programări la vreun service auto. Din cauza vechimii, a gradului de uzură şi a garniturilor foarte slăbite, una dintre conductele CET-ului s-a fisurat iar jeturi de apă clocotită au curs câteva zeci de minute pe asfalt, spre deliciul trecătorilor.

Locuitorii din zonă susţin că incidentul nu este nici pe departe unul izolat în acel punct şi sunt deja obişnuiţi cu astfel de lucruri. Nemulţumirile lor se leagă de faptul că acele conducte nu au fost înlocuite deşi demult nu mai pot susţine debitul de apă şi că pierderile care apar din cauza acestor fenomene li se impută tot lor, prin factura la întreţinere. Deşi este al treilea incident de acest fel în doar două săptămâni, locuitorii din acea zonă s-au obişnuit deja cu gândul că mâine i-ar putea aştepta din nou..o ploaie fierbinte… Sursa Impuls TV

1 comentariu la ““Averse locale” ce produc pierderi”

  1. Razvan 3 Martie 2013 at 13:34 Permalink

    Tipa care face reportajul pare obosita. Desi cred ca e relativ ieftin sa fie inlocuite, avand in vedere ca sunt la suprafata.


Lasa un comentariu