Bacauanii au inceput sa recicleze – foto

Marti, 6 Ianuarie 2009 | Bacau, foto, stiri | 2 comentarii

In mai 2007 Primaria Bacau a demarat “Programul de colectare selectiva a deseurilor in municipiul Bacau”. Spuneam atunci ca “Primaria Bacau organizeaza un concurs pentru incurajarea acestei norme europene. Deci aruncati civilizat si poate castigati un bidon de suc de 2L sau marele premiu de 1 000 RON !”

In fiecare cartier din Bacau s-a amenajat un loc special unde cetatenii pot arunca pet-urile. Pentru inceput este bine. Interesant este ca acel spatiu pentru depozitarea bidoanelor se umple pana la refuz intr-un timp extrem de scurt. Fiecare recipient din plastic pe care intentionez sa il arunc il pun deoparte si o data la cateva zile ma duc si le pun pe toate in acel loc amenajat pentru colectarea acestor bidoane.

Felicitari bacauani! Continuati sa aruncati selectiv gunoiul, sa fiti buni cetateni si implicit sa faceti un bine tuturor!

2 comentarii la “Bacauanii au inceput sa recicleze – foto”

  1. N00b 6 Ianuarie 2009 at 22:17 Permalink

    sunt la toate ghenele de gunoi. Nu numai unul pe cartier

  2. Anonymous 7 Ianuarie 2009 at 11:31 Permalink

    reciepientele pentru plastic se umpku imediat , ar trebui ca si in cele pentru sticla sa fie lume care sa puna. In orice caz mai sunt si prin bucuresti astfel de containere dar pot spune ca bacauanii sunt de foarte multe ori mai civilizati decat bucurestenii, aici nici macar nu se mai sinchisesc sa diferentieze gunoiul .
    Felicitari !


Lasa un comentariu