Banu(l) care face toţi banii

Vineri, 2 Martie 2012 | Bacau, Pareri personale, Politica | 1 comentariu

Astăzi am fost pentru prima oară la o conferinţă de presă la sediul PDL Bacău. Trecând cu vederea minciunelele spuse de cei care au vorbit şi care au răspuns la cele 3-4 întrebari venite din partea mass-media (75% + din partea bloggerilor, dacă nu mă înşel), mi-am dat seamă că PDL Bacău a găsit omul potrivit pentru a lua cuvântul: Mihai Banu, deputat. E plin de tact şi ştie politică. Ştie ce să spună şi ştie cum evite sau să înfrunte întrebarile grele. Specimen rar întâlnit în PDL Bacău.

Cu ce am plecat de acolo. Cu referire la Legea lustraţiei, Banu a explicat că cei aleşi nu sunt lustrabili deoarece crede că poporul este cel care trebuie să decidă asta. Bun, acum mă întreb de unde ştie cetăţeanul că X candidat a avut sau nu treabă cu sistemul comunist. Nu mai bine îl punem şi pe domnul candidat să scrie o declaraţie?

Mihai Banu a mai vorbit despre numirea lui Teodor Meleşcanu la SIE şi nu a evitat să dea în PNL: “Democraţia a fost desfiinţată în PNL odată cu venirea lui Antonescu. A devenit cel mai nedemocratic partid din România”.

Conferinţele de presă vor fi săptămânale, dat fiind faptul că se apropie alegerile locale. Sunt curios dacă vă interesează subiectul.

1 comentariu la “Banu(l) care face toţi banii”

  1. dan 7 Martie 2012 at 10:56 Permalink

    hahahaha

    ce gluma buna!!!!!!11 Se vede ca esti boboc in ale politicii.


Lasa un comentariu