Bazinul e gata anul acesta?

Este o intrebare grea! Acum cateva luni , am intrat in bazin(click pt poze) si am putut vedea cu totii , in ce hal arata o constuctie inceputa de mai bine de 3 ani. Initial constuctia avea sa fie gata in luna aprilie, anul curent, termenul s-a prelungit pana astazi, 30 iulie 2007, iar ieri cand am pozat pancarda cu datele constructiei, am avut surpriza sa nu mai gasesc nici un termen(poza mai jos). Deci va fi gata, dar nimeni nu stie cand.
Tot ieri, cand am fost sa fac poze, am fost agresat de un lucrator care era beat si statea de paza. A vrut sa imi ia aparatul si sa ma bata. Noroc ca stau bine cu fuga! Am film si poze, dar nu vreau sa creez probleme unui om care cred ca are copii acasa. Am patit exact ca atunci cand m-am dus sa fac poze la pod si mi s-a spus ca benificiarul lucrarii este privat. De cand Consiliul Local Bacau reprezinta privatul?

Pe cand constructorii si cei care ne conduc, isi bat joc de noi, copii care vor sa faca inot de performanta sunt nevoiti sa faca naveta pana la Piatra Neamt si inapoi pentru un antrenament cat de cat decent.
Speram, ca bazinul sa fie gata anul acesta, cum speram deasemenea ca si podul de peste Bistrita sa fie gata in 2008, pentru ca, am vazut ce prostii se fac la lucrarea de acolo.
In randurile de mai jos, cateva poze de la fostul Bazin de Inot din Bacau, care se anunta ca va fi olimpic, dar nimeni nu stie cand!

7 thoughts on “Bazinul e gata anul acesta?

  1. DA! Apartine lui Mircea Badea, cel care isi bate joc de unii bloggeri, dar imi este simpatic ca ii critica pe toti si ma face si sa rad!

  2. La fel! Nu cred ca e gata anul acesta. Se zoneste ca prin februarie…asta chiar ar fi o nesimtire totala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *