BlackBerry PlayBook, lansat fara mail si calendar

Duminica, 24 Aprilie 2011 | internet, Pareri personale | 5 comentarii

Stim cu totii din ce considerente oamenii normali la cap isi iau BlackBerry si nu iPhone: mail si ergonomie. Excludem cocalarii si pitipoancele care habar nu au ca odata cu ID-ul de messenger au si o adresa de mail.

Cei de la BlackBerry au o tentativa de a se alinia cu Apple si gasca, drept urmare au lansat o tableta. Bunicica daca ne uitam la specificatii, dar fara doua aplicatii esentiale: mail si calendar. Cica vor veni intr-un update.

PlayBook foloseste sistemul de operare BlackBerry Tablet OS, ce promite multitasking complet, si este compatibil cu Adobe Flash 10.1 si HTML5, insa nu include aplicatii de e-mail sau calendar. Acestea vor sosi ceva mai tarziu, intr-un update. Dar online, pe App World, sunt disponibile inclusiv programele de Android, dezvoltatorii trebuind doar sa si le inscrie si la BlackBerry.
Articol original: BlackBerry PlayBook lansat | Arena IT

 

5 comentarii la “BlackBerry PlayBook, lansat fara mail si calendar”

 1. Alexandross 24 Aprilie 2011 at 14:08 Permalink

  Tot mai bun e Iphon-u :))

 2. lalal 24 Aprilie 2011 at 21:18 Permalink

  Hmm, am un xperia x1 cu windows mobile si are suport full adobe flash, tinand cont ca a aparut la inceputul anului 2008, iar dpvd. hardware a fost proiectat de cei de la HTC pt. sony ericsson. iPhone ar fi un “the best of smartphones” daca apple nu s-ar indarji in legatura cu restrictiile cu care vine, in rest la cum se misca, tot respectul!

  • ady_95 25 Aprilie 2011 at 14:13 Permalink

   offff… parca mi-ai citit gandurile… in completare, daca mai dai pe aici, ce ROM folosesti pe Xperia, sunt curios.

   • lalal 26 Aprilie 2011 at 02:20 Permalink

    WM 6.1 official, nimic fancy, doar ca l-am optimizat dupa instalare

 3. schmitz 27 Aprilie 2011 at 20:16 Permalink

  Nu blama blackberry-ul din start. Sunt companii mari care au facut teste iphone vs blackberry si a iesit castigator detasat cel din urma, concluziile fiind ca iphone are securitate mai scazuta, lipsa tastatura ceea ce duce la micsorarea clara a spatiului util al dsplay-ului, sincronizarea e-mailul pe microsoft exchange, precum si lipsa compatibilitatii cu alte aplicatii produse “in house” de respectivele companii. Puncte forte pentru iphone – schimbarea cu usurinta portrait – landscape si transferul multimedia.


Lasa un comentariu