Bloggerii bacauani s-au distrat sambata la paintball

Crazyball Paintball Arena Bacau a invitat bloggerii din Bacau la o confruntare la paintball, care a avut loc sambata, 21 noiembrie 2009. A inceput la 14:00, a durat doua ore si a fost foarte tare!

Ne-am batut pe un teren din cartierul Gheraesti (in spatele pensiunii Soferul), special aranjat pentru paintball, cu un echipament asemanator cu uniformele de camuflaj din armata. Am participat eu, George (Inima Bacaului), Alex (Bacaul Tau), Radu (Cu pluta pe Bistrita), OZN, Evelina, Dorin si Ozy-Alex (MihaiEnasel.Blogspot.com) si Codrin (Reporterliber.blogspot.com).

Pentru inceput am primit 100 de bile/om, ne-am organizat in trei echipe („batranii” Alex, Radu si Codrin)-(eu, George si Ozy-Alex)-(OZN, Evelina si Dorin) si am inceput sa „ne rafuim”. Dupa ce ne-am batut fiecare echipa cu fiecare, in mod repetat, pana ne-am terminat „munitia”, am hotarat sa facem confruntari 1 vs. 1 cu putinele bile ramase. Mi-a placut! Daca nu ma insel, e prima intalnire intre bloggerii bacauani dupa intrunirea din iulie 2008. Sper ca pe viitor sa avem ocazia sa ne intalnim mai des si sa organizam si sa participam la diferite manifestari locale cu totii.

Eu nu am facut poze, dar am suprins cateva imagini cu telefonul mobil (video jos). Articole despre confruntarea la paintball intre bloggerii bacauani:

5 thoughts on “Bloggerii bacauani s-au distrat sambata la paintball

  1. Kristofer, în calitate de jurnalist (99,9 %) şi blogger (0,1 %), cred că ar fi fun o bătălie între presă şi bloggeri, la paintball. Mai ales că văd că ar mai fi amatori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *