Blogmeet de halloween

Noi, bloggerii bacauani, obisnuim ca in fiecare vineri sa ne intalnim la un pahar de vorba. Lucrul acesta se intampla de aproape un an de zile, repet, saptamana de saptamana. Asadar, am trecut de la „blogmeet – editia 1/2/3/x” la blogmeet saptamanal. Asta inseamna o apropiere si o colaborare mai stransa intre toti bacauanii care aleg sa-si scrie gandurile pe un blog. Acum suntem o comunitate iar asta ma bucura, si tind sa cred ca nu numai pe mine.

Saptamana aceasta ne-am intalnit la Subway 2, loc unde a avut loc si o petrecere de halloween chiar draguta. Acolo l-am intalnit pe Gabriel Postolache [foto] (de la CRE Bacau si trupa In The Spot) costumat in Ceausescu. Purta un cojoc gros si o caciula din blana de oaie asortata cu o ciocolata Rom. La intalnire a fost si Ionut Avram de la Criticati.ro care a avut desenat pe fata un chip de drac. Aghiuta, nu tu trebuia sa fii acela?

Mai pe final au venit si doua fete dragute -si nu o spun ironic-, prietene de-ale lui Cristi Juverdeanu. Cu aceasta ocazie le-am cunoscut mai bine pe Madalina (care scrie pe TalentIrosit.com) si Corina (abia aleasa presedinta a Consiliului Scolar al Elevilor din Colegiul Ferdinand). Si-acum ca v-am povestit va invit sa vedeti si cateva poze de acolo realizate de Razvan Bibire aka Contrasens, care a venit pregatit, si anume cu aparatul foto la el (nu ca mine).

Maine am de gand sa ma costumez. Laura m-a sfatuit sa ma deghizez in Zorro si cred ca asa am sa si fac. Ori suntem costumati, ori nu mai suntem. Vise urate!

6 thoughts on “Blogmeet de halloween

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *