Boom Jinx & Andrew Bayer – Fracture

Marti, 12 Octombrie 2010 | muzica | 1 comentariu

Andrew Bayer este un dj si producator din Washington, SUA din zona progressive house care a atras atentia scenei dance prin single-uri precum To The Six, The Taxi Driver si Keyboard Cowboys sau remixuri pentru piese ca Oceanlab – Secret, Dean Coleman – I Want You. Cel mai recent release al sau este de fapt o coloborare cu BT, intitulata The Emergency.

Boom Jinx
este si el un producator din zona progressive house, dar din Norvegia. Toata cariera lui se invarte in jurul label-ului Anjunabeats cu care a lansat mai multe single-uri si remixuri. Cele mai cunoscute sunt Eternal Reminescence, Sunrise, Milano, The Taxi Driver, To The Six si Keyboard Cowboys.

Asadar, colaborarea dintre Andrew Bayer si Boom Jinx s-a vazut in lista de release-uri a label-ului Anjunadeep (imprintul progressive al Anjunabeats). To The Six, So It Goes, By All Means, The Taxi Driver, Keyboard Cowboys, acestora li se adauga si Fracture, piesa care va fi lansata pe 25 octombrie cu acelasi label.

Una dintre primele auditii ale acestei piese a fost pe 24 iulie 2010, la Liberty Parade, in setul celor de la Above & Beyond. Aceasta este singura piesa neidentificata din set.

1 comentariu la “Boom Jinx & Andrew Bayer – Fracture”

  1. Anonymous 13 Octombrie 2010 at 11:15 Permalink

    asta a fost cea de-a patra mel din setul A&B de la liberty :)


Lasa un comentariu