Bulina rosie pe blocurile din Bacau

Despre blocurile cu risc seismic din Bacau am mai vorbit cu ocazia prezentarii unui generator online care iti spune ce tip de bloc ai tu: cu bulina verde, galbena sau rosie.

Generatorul poate fi gasit aici!

Zilele trecute s-a lipit bulina rosie pe blocurile din cartierul meu care prezinta gradul I de risc seismic. Eu am un bloc certificat in clasa a II-a, adica cu bulina galbena. Probabil blocurile cu risc II si III nu vor avea bulina!

Foto jos cu bulina rosie!

10 thoughts on “Bulina rosie pe blocurile din Bacau

 1. da
  si eu sta intr-un bloc cu bulina rosie si se cam inclina,tot in centru stau,de acord se aude ceva noapte mereu la structura lui

 2. ba fratilor se aude ca cica pun nu numai pe strada marasesti si si pe erou gheorghe rusu in centru undes magazinele alea multe si sa modificat structura blocului
  tot rosie o sa puna
  ce sa-i facem pana la urma sunt tare vechi blocurile alea si sa lucrat la structura de rezistenta
  eu ca arhitect ce pot spune,desi sunt la inceput,de la colegi am auzit ca s-a lucrat puternic pe marasesti si erou gh rusu si nu numai,dar astea fiind si in centru,au ras tot ce inseamna pereti principali,inductiuni si ceva din stalpi

 3. Aveti dreptate oameni buni.
  S-a lucrat multe la ele si structura e subreda si nu numai in centru pe Marasesti si Erou Gheorghe Rusu (daca asa se cheama),sunt pe la Narcisa si prin prin alte locuri aglomerate !

  O zi placuta ! si felicitari lui kristofor cu blog-ul sau

 4. Stau si eu in centru si alaturi s-au facut masive modificari de design interior,desi precizez stau la etajul 1.

 5. da pe n. balcescu unde e jos kenvelo,junior,tarom si altele e ok nu?ca atunci cand am pus in linkul care e in post strada asta, zicea ca nu apare in baza lor de date.Si nu inteleg de ce e asa de bine sa stai la etajele inferioare in timpul unui cutremur(poate ca nu te zgaltaie asa de tare) ca doar daca Doamne fereste cade blocul,peste ala de la 1 vin toate etajele.

 6. E o idee ideala aceea de a pune bulina rosie pe bocurile „problema”.Am totusi o nelamurire:” -Pe ce cer fratilor asa preturi mari cand stiu ca blocul scartaie dein incheieturi?” Sa vedem noi cat or cere cand ‘or vedea bulina…mai au acelasi tupeu sa ceara zeci de mii de euro? Sus cu bulina rosie ca sa stie tot omul pe ce da banii!

 7. Este cel mai bun lucru. Sunt un potential cumparator si sincer sa fiu nu mi-ar placea sa dau zeci de mii de euro pe un apartament situat intr-un bloc cu risc seismic. Este de apreciat daca ati pune buline si pe blocurile care se afla in clasa de risc seismic 2 si 3. Mi se pare corect sa stim pe ce dam asa preturi europene…

 8. Am expertizat blocurile din centru.
  Blocul cel mai modificat si cel mai periculos l-am constatat pe strada Erou Gheorghe Rusu,blocul cu magazinul de muzica.
  Este o problema ca el a mai prins cutremure iar cei cu magazinele au cam stricat peretii cei mai importanta.
  Cladirea e ca un lego iar daca scoti peretii,e ca si cum ai lua piese din lego si s-ar prabusi.
  Atentie sporita locatarilor.

 9. CA ARHITECT IN BACAU POT SPUNE CA S-A MODIFICAT STRUCATURA PERETILOR SI CHIAR A REZISTENTEI LA CUTREMURE !
  E PERICULOS CE AU FACUT ACEI COMERCIANTI,AU ASIGURARI ORICUM DAR BLOCUL FIIND BATRAN,STALPII FIIND "MACINATI" DE TIPUL 3 DE CONSTRUIRE E PERICULOS!
  BLOCUL POATE CADEA DIN CAUZA MODIFICARILOR ABUZIVE DE STRUCTURA DE REZISTENTA SI PERETI (INCLUSIV ACELE TERASE PERICULOASE CA SI GREUTATE PENTRU FUNDATIE SI MULTE ALTE PROBLEME DE ACEST GEN).
  EXISTA LOCURI IN CARE PANA SI USILE NORMALE S-AU ZIDIT ASTA INDICAND UN ABUZ ASUPRA PROIECTULUI BLOCULUI !
  ATENTIE LOCATARILOR LA UN CUNTREMUR DE 6 GRADE RICHTER – BLOCUL VA FI INCADRAT CU BULINA ROSIE ! PERICULOS

  EROU GHEORGHE RUSU TREBUIE CONSOLIDAT,E PERICULOS !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *