Cafenea-container trântită pe trotuarul și pe spațiul verde de pe strada Aprodu Purice

Joi, 28 Septembrie 2023 | Bacau | 2 comentarii

Mai mulți metri pătrați de spațiu verde și de trotuar urmează să fie ocupați de un container comercial pe care primarul Viziteu vrea să îl amplaseze pe strada Aprodu Purice, culmea, în fața altor spații comerciale, în urma licitației.

Din păcate, majoritatea consilierilor locali a aprobat astăzi propunerea, fără să țină cont că pe acest teren există suprafețe de spații verzi înregistrate în Registrul spațiilor verzi, fără să vadă sau să ia în calcul realitatea din teren.

Așa cum se poate vedea în fotografiile de mai jos, pietonii abia au pe unde să circule pe trotuar din cauza stâlpilor. O cafenea la container nu are ce căuta într-o astfel de zonă în care există spații comerciale de-a lungul întregii străzi.

Din păcate, primarul Viziteu alege să continue dezvoltarea haotică a orașului, militând și propunând proiecte pentru activități comerciale desfășurate la container, călcând în picioare spațiile verzi, siguranța pietonilor și până la urmă interesul public.

Voi face toate demersurile administrative astfel încât acest proiect aberant să nu afecteze spațiul public destinat tuturor băcăuanilor. Iar cei care semnează referate de închiriere a unor terenuri în care omit suprafețele înregistrate ca spații verzi trebuie să știe că vor da socoteală.

2 comentarii la “Cafenea-container trântită pe trotuarul și pe spațiul verde de pe strada Aprodu Purice”

  1. Gelu 28 Septembrie 2023 at 17:23 Permalink

    Tu pui articole pe blog in timpul sedintei de Consiliu Local? Iei si bani cum că ai fi participat la sedinta? Nu ca ar avea vreo importanta participarea ta

    • Kristofer 6 Octombrie 2023 at 12:25 Permalink

      În pauza ședinței Consiliului Local. Și nu, nu sunt remunerat pentru participarea la ședințele Consiliului Local.


Lasa un comentariu