Cam cum arata piata de publicitate in Bacau

Luni, 22 Noiembrie 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 6 comentarii

As putea spune ca advertising-ul local in aceasta perioada are infatisarea vremii de afara. Avand in vedere ca afara ploua, bate vantul si se face tot mai frig, banuiesc ca v-ati dat seama ca e jale in publicitate.

As mai putea spune ca piata de publicitate arata precum cubul publicitar din fotografie. Are oameni platiti chiar foarte bine, are logistica, are potential, dar nu are publicitate. Dovada se afla chiar sub nasul nostru, adica in centrul Bacaului. In zona statuii lui Stefan cel Mare circula zilnic mii de persoane. Asta ar trebui sa fie o locatie cheie pentru agentii publicitari.

Stati linistiti! Doar 30-40% din mash-urile si panourile din oras sunt platite cu adevarat. Cele mai multe sunt bartere sau sunt vandute pe doua surcele.

6 comentarii la “Cam cum arata piata de publicitate in Bacau”

 1. Anndrei 22 Noiembrie 2010 at 12:51 Permalink

  Lasă că rupe pe media locală :)) Uite exemplu de execuție care merge si pe TV si pe radio și în print. De ce să te chinui să adaptezi:

  SC x SRL produce si comercializează … la cel mai bun raport calitate pret. Ne găsiti pe calea x intre orele 08:00 – 16:00. Vă așteptăm!

 2. Anonymous 22 Noiembrie 2010 at 13:19 Permalink

  si? tie ciuda ca nai tu reclame pe blog nu?

 3. Anonymous 22 Noiembrie 2010 at 16:59 Permalink

  nu i adevarat. sunt doua reviste in bacau care contin doar publicitate, care au mii de copii. daca n ar avea publicitate nu s-ar mai edita. apoi toate posturile de radio difuzeaza spoturi la greu, la fel tv, ziare. deci nu, pt ca reclama e sufletul comertului. daca ai vedea ce i cu cubul ala pb e o chestie legata de detinatorul lui nu ca nu are ce afisa.

 4. Moto Lady 22 Noiembrie 2010 at 18:00 Permalink

  Ce-i aia barter? :)

 5. Marius 23 Noiembrie 2010 at 16:55 Permalink

  1. chiar nu se asemana deloc ce ai zis tu cu realitatea din piata de publicitate.
  2. acela este spatiul primariei si ca in fiecare an in locul cubului urmeaza sa puna brad de craciun 😉

 6. Anonymous 24 Noiembrie 2010 at 12:14 Permalink

  lucrez de 10 ani in publicitatea stradala. te asigur ca nu sunt panouri date pe barter, decat in campania electorala :), poate doar cele a operatorilor locali, gen lobbytop. gepexul si dedemenul e normal sa-si faca singuri reclama pe propriile panouri. in rest firmele nationale nu procedeaza asa, cat despre partea cu bine platiti, sincer nu stiu de la cine ai auzit :)


Lasa un comentariu