Camere 3D la bacalaureatul din 2012

Sambata, 17 Septembrie 2011 | Pareri personale | 1 comentariu

Examenul de bacalaureat a devenit o pelicula horror in momentul in care Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a decis sa monteze camere de luat vederi in fiecare sala la examenul de absolvire a celor 12 clase. In unele judete, elevii sunt nevoiti sa ii suporte chiar si pe jandarmi.

Si daca tot nu suntem departe de o mega-productie nationala si colectiva care sa rezulte din inregistrarile din clasele in care are loc examenul, propun introducerea camerelor 3D. De asemenea, este de preferat sa avem si un microfon care sa capteze sunetul in regim surround. Nu de alta, dar exigentele sunt mari pe piata cinematografica.

Astfel, profesorii supraveghetori vor deveni regizori, iar elevii actori. Termini liceul, dai examenul, devii totodata actor, intri la facultate, arunci pe fereastra banii parintilor, termini facultatea si devii somer. Unul resemnat cu gandul ca a fost actor candva.

Pentru ca este la moda, ma gandesc sa fac un event pe Facebook pe care sa il numesc generic petitie. Este in interesul nostru, al elevilor, credeti-ma! NOT.

1 comentariu la “Camere 3D la bacalaureatul din 2012”

  1. Gigi 17 Septembrie 2011 at 12:11 Permalink

    Tinand cont de rezultatele exceptionale de anul acesta la bacalaureat mi se pare a fi o masura foarte buna ! nu tot prostu tre sa treaca de examenul de bacalaureat … de aceea avem ministri si mari oameni ce ne conduc care abia au habar sa vorbeasca … acum toata lumea poate face o facultate daca are bani si o termina si cu nota mare … si ce a castigat ? e mai bun ca tine care in 4 ani de politehnica te chinuii si vezi ca te freaca niste corupti de profesori universitari , si gigi de la pocreaca care are 100 de hectare de nush ce si face avere din orice … face o facultate numita spiru haret sau romana americana sau mai stiu eu care … si e mai tare ca tine 😉 ca are si bani … si pompeaza oriunde …


Lasa un comentariu