Campania electorală este murdară. La propriu.

Vineri, 8 Iunie 2012 | Bacau, foto | 2 comentarii

Atacurile gen “Cici Balerina” și jignirile de orice fel nu mă mai miră. Sunt lucruri care fac parte din arsenalul electoral al politicienilor autohtoni. Campania murdară era o expresie pur figurativă până când niște băieți s-au gândit să lipească pe mașinile băcăuanilor autocolante în numele primarului Romeo Stavarache. Acum avem murdărie la propriu.

În cadrul conferințelor de presă organizate la Casa Liberalilor Băcăuani, Romeo Stavarache a condamnat atât lipirea autocolantelor pe mașinile cetățenilor, cât și realizarea și distribuirea unei ediții false a ziarului Mesagerul.

Mai sunt 2 zile până la alegeri. La ce să ne mai așteptăm?

2 comentarii la “Campania electorală este murdară. La propriu.”

  1. Marius 9 Iunie 2012 at 01:05 Permalink

    Observ ca in campania electorala, nimeni nu mai are suflet. Toata lumea se ridica si tipa. Ba ca ala-i orfan, ba ca ala-i criminal, ba ca ala-i pokerist. In campanie electorala, e totul sau nimic, nu mai ai mama nu mai ai tata. Mi se pare destul de jenant, pentru niste oameni care vor sa para atat de importanti in fata populatiei sa scoata toate armele pentru asediu. Mai nou auzisem ca si Desteptarea are o clona care ii ataca pe Seche si pe Manolache, deci nici primaru nu-i atat de sfant. Ma intreb oare daca merita functia de primar o asemenea batalie. Probabil este in joc mai mult decat imi pot imagina eu, dar totusi… nu luam nimic dupa noi, dar lasam ceva in urma… Asta vrem sa lasam pentru nepotii nostri? Ziare-clone, flyere subversive si ziare de campanie? Oricat de mult ar fi realizat unul sau altul sau oricat de potriviti ar fi pentru functia de primar, sunt dezamagit de campania pe care o vad astazi. Este prima mea campanie, duminica va fi primul meu vot si sunt deja descumpanit…


Lasa un comentariu