Candidatul Alianței USR+PLUS la Primăria Bacău nu se negociază, ci trebuie decis în baza unei competiții transparente, în fața cetățenilor

Vineri, 7 Februarie 2020 | Politica | Comenteaza

Candidatul Alianței USR+PLUS la Primăria Bacău nu trebuie negociat și nu trebuie să facă obiectul unor trocuri pe funcții din seria “să vindem pielea ursului din pădure”!

Candidatul alianței noastre trebuie decis în urma unei competiții directe, la vedere, în interesul cetățeanului, în urma unor dezbateri constructive care să fie deschise nu doar membrilor celor două partide, ci tuturor cetățenilor. Iar discuțiile din alianță trebuie să se desfășoare la nivel de echipă, căci asta așteaptă băcăuanii de la noi.

În acest sens, îl invit pe deputatul Lucian Daniel Stanciu Viziteu, cu toată experiența sa politică acumulată în ultimii 4 ani la București, să iasă din bârlog și să accepte dialogul, dar și provocarea de a ieși în fața băcăuanilor cu cel puțin o dezbatere civilizată, constructivă, despre problemele Bacăului și mai ales despre soluțiile concrete pe care le vom propune în echipă la alegerile locale din acest an!

Nu trebuie să o privim ca pe o bătălie, însă nici nu putem accepta ideea că o mână invizibilă de la București va decide candidații din municipiul Bacău, fără dezbateri publice, fără compararea în oglindă a programelor propuse, fără a cântări experiența în administrația publică locală și până la urmă fără a calcula ce își doresc băcăuanii.

Din nou, această candidatură nu trebuie să fie nici despre noi, nici despre partidele pe care le reprezentăm în urma votului intern al colegilor noștri, ci despre orașul Bacăul după 2020. Candidăm pentru a servi cetățenii, nu pentru a-i conduce, iar cetățenii au dreptul să știe pe cine vor avea ocazia să pună ștampilă. Și chiar au pe cine!

usr plus lupta

Lasa un comentariu