Care este anotimpul preferat la Amurco?

Marti, 22 Noiembrie 2011 | Bacau, Pareri personale | 3 comentarii

Vă las pe voi să ghiciţi, însă nu înainte de a vă da câteva indicii care să vină în ajutorul vostru.

1. Cred că Amurco omoară băcăuanii. Periodic, combinatul chimic mai devreme amintit face deversări de amoniac în atmosferă. Astfel, aerul din oraş devine aproape irespirabil.

2. Poluarea de la Amurco se vede în timp. O spuneau chiar ei, cu gura campaniei proprie de PR, la expoziţia Fabricat în Bacău.

3. Amurco a primit zilele trecute, la Topul Firmelor, Premiul pentru protecţia mediului. Sărbătoresc şi acum, cu o porţie de amoniac pentru fiecare băcăuan în parte.

Având în vedere că amoniacul nu numai că se simte dar şi se vede, care credeţo că este cel mai aşteptat anotimp la Amurco? Hai, că nu e greu!

Foto via ContraSENS

3 comentarii la “Care este anotimpul preferat la Amurco?”

 1. Anonim 22 Noiembrie 2011 at 13:48 Permalink

  “Premiul pentru protectia mediului”. Asta e tare, ce au ajuns banii sa faca. Unul din motivele pentru care Bacaul e un oras de r***t il reprezinta si poluarea vesnica de la Amurco.

  Imi aduc aminte de intensa campanie pentru strangerea semnaturilor impotriva reinorii adeverentei de mediu pt Amurco, la care insasi Garda de Mediu sau APM-ul ne-au tras-o ignorand complet realitatea, gandindu-se probabil doar la spaga primita.

 2. Syle 22 Noiembrie 2011 at 17:55 Permalink

  nu au anotimp,dar prefera ceata.sunt prea multi bani la mijloc ca un om de rand sa poata face ceva.trebuiesc bombardati, aruncati in aer, si atunci scapam de amurco !!

 3. @Silviu 23 Noiembrie 2011 at 00:13 Permalink

  Nu vreau sa par paranoia … dar putem ajunge sa intram cu “japca“ peste ei . Daca se intampla sa murim din greseala….ce-o sa zica conducere> Pacat , erau baieti buni . O sa dezpagubim familiile indoliate care nu sunt din oras … ca o sa moara tot orasul , si o sa aparem peste tot la stiri . Cum sa razi un oras de pe fata pamantului fara o bomba atomica . Eu zic sa ne gandim de 15 ori si sa facem ceva…desi sansele sunt foarte mici . Nu ai cum sa te pui cu HOLDING-UL NICULAE !!! Oricum trebuie tras un semnal de alarma !!!


Lasa un comentariu