Carnevale Peroni in Club Zebra – 12 decembrie 2009

Marti, 8 Decembrie 2009 | Bacau, muzica | 2 comentarii

Peroni Nastro Azzurro iti va aduce in clubul Zebra din Bacau sambata, 12 decembrie 2009, Carnevale Peroni party! La intrare in club vei fi intampinat de personaje ale carnavalului, imbracate in costume si care iti vor oferi masti. Purtand aceste masti in cursul serii, vei putea castiga premii Peroni. Proiectiile video cu simboluri ale Carnavalului de la Venetia vor seta atmosfera. Pe toata durata petrecerii un magician iti va oferi momente de magie.

Concurs: intra pe zebraclub.ro si poti castiga 1 din cele 5 premii constand intr-o invitatie pentru persoane, un tricou Peroni si un set de pahare Peroni, oferite de Club Zebra si kristofer93.com.

Line-up:

Pret intrare: 15 ron
Accesul in club se face incepand cu ora 20.00.
Informatii si rezervari la telefon 0724 324 325

Online:

Parteneri: Kiss FM, Zile si Nopti, The Stage, 12 Hours Dance Marathon, Peroni, kristofer93.com, BeatFactor.ro, Aqua Club si StreamON

Parteneri media: AnyPlace, Tilllate, afterParty, BeatPortal, mnml, Ibiza Voice, Iasi.com, muzicabuna.ro, ParfumuriOnline.com, Sunrise, Resident Advisor, Love2Dance, techno.ro, SoFresh, Nights.ro, 25h.ro, FotoClubbing.ro, Urban Works Forum, InOras.ro si Time4Music

Complet renovat si modernizat, Zebra Club din orasul Bacau si-a redeschis portile in aceasta iarna cu multe schimbari majore, ridicandu-si standardul de calitate al locatiei si al viitoarelor evenimente la un standard de top club din Romania, dar si multe surprize, concursuri, premii si invitati pe masura.

2 comentarii la “Carnevale Peroni in Club Zebra – 12 decembrie 2009”

  1. mao 8 Decembrie 2009 at 15:51 Permalink

    se anunta misto!

  2. mao 8 Decembrie 2009 at 15:53 Permalink

    se anunta fain evenimentul.


Lasa un comentariu