Cat de impartial va fi ziarul Impartial?

Sambata, 26 Februarie 2011 | Bacau, Pareri personale | Comenteaza

Toti stim ca este criza si ca piata de publicitate la nivelul publicatiilor locale este la pamant. Nimeni nu mai poate sa functioneze fara banii unui partid sau ai unor persoane cu interese politice si economice. Uite asa avem numai publicatii finantate cu scopul de a fi folosite ca instrument de atac sau de aparare intr-o disputa de orice natura.

Ar fi putin pueril sa credem ca in vremuri ca acestea exista “oameni de afaceri bine intentionati” care sa lanseze un ziar care sa aiba ca obiectiv, vezi Doamne, informarea corecta a cititorilor de presa. Ma lasi? Doar nu-ti platesti angajatii din venitul adus de reclamele pe care le ai in ziar. Sau mai bine zis, pe care nu le ai.

Cireasa de pe tort este titlul, parca gandit sa stimuleze ipocrizia: Impartial. Ziarul este saptamanal si a fost lansat ieri, 25 februarie. Nu l-am citit din cauza ca nu am avut unde. Au un tiraj modest, iar site ba.

Da, si eu cred ca mai exista loc de presa adevarata si de impartialitate in presa bacuana, asa-i. Ca sa vezi, voi l-ati ocupat. Sunt curios in ce tabara sunteti si de aia v-as ruga sa tipariti mai mult de 50-100 de exemplare pe editie, cifra primului numar al publicatiei.

Lasa un comentariu