Cateva sfaturi pentru un domn

Luni, 13 Decembrie 2010 | Pareri personale | 5 comentarii

In peisajul public local exista un domn, respectabil de altfel, brav jurnalist. Uneori se forteaza si face pe deontologul, alteori scoate porumbei pe gura si o face in mod natural. Ciorile din Parcul Cancicov se tem de momentele cand nenea elibereaza porumbeii din temnita sa de aur. Sunt multi, murdari si uneori platiti.

Nu dam nume si nici link. Are blog. Vizitat de el, de boss-ul lui pentru monitorizare atenta si de vreo 2 fani inraiti. Dupa cum ziceam, nu dau link, si nu doar pentru ca s-ar putea sa va prindeti despre cine vorbesc, dar si pentru ca sunt zgarcit.

Are si articole. Si comentarii! Interesant este ca acestea sunt semnate de Ion, Vasile, Andrei, Ioana, Maria, Ionut, Razvan, Andreea, Cristi, Alexandru si de toti ceilalti sfinti. Domn’le, dar chiar n-ai inspiratie? Sfaturi, azi gratis:

 • cand iti mai dai 20 de comentarii intr-o singura zi, gandeste-te la niste nume deosebite;
 • nu-ti mai da comentarii din doua in doua minute;
 • cand iti scrii comentarii pe blogul tau foarte vizitat, nu mai pune numele meu ca si cum eu i-as injura pe altii, de fapt pe prietenii mei;
 • fii si mai vulgar decat esti, stiu ca ai potential.

Hai, fa lucrurile astea! Poti? Macar atat. Si inca ceva. Daca tot zici ca nu mor caii cand vor cainii si te bati cu pumnii in piept ca ai sange in instalatie, te astept sa ma injuri aici, pe blog la mine, cu numele tau real!

Sa ma scuzati daca am fost obraznic, dar chiar simt nevoia sa raspund atata vreme cat pe un blog de doi lei mi asociaza numele de vreo cateva saptamani cu sintagme precum “homalau”, “isi miroase degetul”, “sclav” al nu stiu cui sau cu alte mizerii.

5 comentarii la “Cateva sfaturi pentru un domn”

 1. Aghiuță 13 Decembrie 2010 at 19:06 Permalink

  Lasa-ma sa ghicesc. E unu gras, cracanat si negricios, care vorbeste despre cat de tari si periculosi sunt bloggerii din Bacau? Ala care are blog cu circuit inchis (El, Limba, Stelian)?

 2. Robertworld 13 Decembrie 2010 at 20:53 Permalink

  Sincer, din tot postul tau imi place imaginea.
  Tipul ala nu cred ca merita sa apara pe blogul tau. Si persoanele care dau comentarii nu isi pun de obicei nume clasice…probabil vroia sa arate ca are niste cititori seriosi. Keep faking !

 3. Laurentiu Botin 13 Decembrie 2010 at 22:10 Permalink

  Cristian.Te-am apreciat pentru faptul ca ai incercat altceva decat unii colegi ai tai.Mi-au placut si cateva din postarile tale scrise si ilustrate foarte bine.Te rog sa ramai asa cum ti-ai propus initial, nu te baga in jocuri murdare, jocuri care nu te privesc. Inca ceva, eu NU imi scriu comentariile. Daca vrei sa intri in corul detractorilor, imi este egal. Numai ca, sincer, chiar nu ma intereseaza ca sunt porcait zilnic. Stii de ce? Pentru ca viata mea nu inseamna nici blogurile si nici parerile altora. Iar ceea ce fac, fac bine. Ca de aceea sunt si porcait.Numai bine,sa cresti frumos si sa reusesti sa faci lucrurile mai bine decat mine.Laurentiu Botin

 4. Anonymous 13 Decembrie 2010 at 22:17 Permalink

  Sincer, Cristi, nu e locul tau in hazna.Nu te lasa tarat intr-un razboi ce nu-ti apartine. Eu NU imi scriu comentariile.In plus, sa-ti spun ceva. Nu ma intereseaza ca sunt porcait pe bloguri, nu-mi pasa de comentarii, viata mea este alta. Faptul ca incerc sa am o opinie, cateodata diferita de a unora,este dreptul meu. Daca ceea ce fac deranjeaza cu atat mai bine. Mi-am atins scopul. Iar scopul meu nu esti tu.Inca ceva. Detractorii, in general, sunt cei care te pizmuiesc pentru ca ai fost in stare sa faci ceva. Ei nu. Tu incearca sa faci lucrurile mai bine dacat mine.Laurentiu Botin

 5. Ingineru` 14 Decembrie 2010 at 22:22 Permalink

  eu stii ce zic ? sa`l pui pe taticutzu tau sa se ieie de el . stii cand faceai cand erai mic :))) asa sa faci 😉 are tata de unde 😉


Lasa un comentariu