Ce porcării găsim pe grupul chiriașilor de la West Gate

Știți voi, West Gate este acel complex de la marginea Bucureștiului care găzduiește în condiții foarte bune peste 2000 de studenți și tineri profesioniști. Cazarea este super ok, însă păcat de localizarea complexului.

Ca să trec la subiect, West Gate este raiul anunțurilor cretinoide. Câteva exemple:

Pentru fata din b2 care canta in dus: iti multumesc in prealabil, dar e suficient pentru azi :))

Are un polonic cineva, pt maxim o ora?

Nu mai incercati sa gatiti carnati! Daca nu va ies avem cantina:))

Oferim serviciu de spălat rufe. Ne facem oricând timp pentru clienții noștri (chiar și noaptea). Clienții fideli care vin cu o cantitate mai mare de 5 kg beneficiază de reduceri.

se mai plictiseste careva ? :))

Studenții de astăzi, mâna de lucru de mâine.

4 thoughts on “Ce porcării găsim pe grupul chiriașilor de la West Gate

  1. Cristi, crede-ma, genul asta de discutii le gasesti pe toate grupurile de facebook ale caminelor, cel putin in ASE, da.

  2. sunt studenti, nu baietu’ tatii. Iesi din cei 800 euroi de acasa si traieste pe strada. Atunci o sa ai dreptu’ sa-i faci cretini

    1. .anuntul cu spalatul rufelor i se pare o gluma plictisita :|. Draga Sir Kristofer, unii nu-si permit o masina de spalat oricat de ‘cretinoid’ ar suna;Anunturi cu spalatul rufelor exista in caminele de studenti cam de cand faceai tu clabucei la gradinita( da, chiar si noaptea,tinand cont ca target-ul il reprezinta studentii).E si asta o mica forma de antreprenoriat.Probabil ca tu, fiind mare vizionar,observi lucrurile doar de la inaltimea Intercontinentalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *