Ce ziceaţi de femei?

Că sunt discriminate? Că trebuie schimbată imaginea lor în societate? Să înfruntăm adevărul: sexul slab are parte de cele mai mari creşteri salariale, atât un SUA, cât şi în Europa. 52% dintre managerii din SUA sunt femei. 45% din parlamentarii suedezi sunt femei. 33 de tări au preşedinte de sex feminin. Mai multe, în graficul de mai jos.

Post din ciclul să fim misogini până la capăt.

4 thoughts on “Ce ziceaţi de femei?

 1. si totusi, in romania egalitatea de gen e prea putin promovata. tara noastra face parte dintre ptuinele tari din europa in care mai putin memebrii de sex feminin in parlament sunt mai putin de 15%. cam nedrept avand in vedere ca pupulatia romaniei este aproximativ egala din punct de vedere al sexelor.
  mai mult, in societate stereotipurile de gen (mama merge la sedintele de la scoala, barbatu bate cuiu, femeia gateste si barbatu aduce bani in casa) tin locul libertatii si egalitatii de gen:)
  repet, asta este caracteristic tarii noastre. in alte tari, da, emanciparea femeii a ajuns departe:)

  1. Orice femeie se plange ca barbatul nu o ajuta la gatit si toata lumea considera ca e indreptatita sa o faca. Dar daca oricare barbat s-ar plange ca o femeie nu il ajuta sa repare masina sau sa bata un cui, toata lumea il va considera un P.O.R.C. (Persoana cu Orientari Reprezentativ-Cocalare).
   Femeile se declara „Sexul Frumos”. Deci, subliminal ne gandim la faptul ca toti barbatii sunt urati.
   Cand unei femei ii place sa fie implorata de barbati e „femeie-fatala”. Cand un barbat accepta sa fie implorat de o femeie e un meltean.
   Deci: cine e sexul discriminat aici?

 2. Discriminarea sexuala accentuata dinaninte de secolele XIX a tot scazut pana a capatat proportii invers proportionale. S-a inventat si o expresie pentru asta: „put the pu**y on the piedestal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *