Cea mai tare competiție de snowboarding urban din țară are loc în acest weekend la Baia Mare

Joi, 21 Februarie 2013 | stiri | Comenteaza

Aș fi fost și eu prezent în acest weekend la Baia Mare pentru cea de-a treia ediției a competiției de jibbing burn the Streets, însă în agendă am planificate deja câteva activități de la care chiar nu mă pot sustrage. Dar asta nu mă oprește să vă vorbesc despre evenimentul pe care prietenii de la Burn îl pun la cale vineri și sâmbătă în Piața Revoluției din Baia Mare.

Startul burn the Streets 2013 va fi dat vineri, 22 februarie, de la ora 20:30, când la Centrul de afaceri Millenium se va difuza lung-metrajul We Ride – the Story of Snowboarding. Competiția propriu-zisă începe a doua zi, pe 23 februarie, la ora 16:00 și propune celor prezenți o demonstrație de creativitate și iscusință, combinate în cele mai tari trick-uri ale momentului.

burn the streets 2013

burn The Streets ajunge la a 3-a ediție. E deja foarte mult pentru o competiție de snowboarding, un sport care, în România, e încă privit ca fiind unul exotic. Am ales și am păstrat Baia Mare ca și locație, datorită comunității locale, a accesului ușor al riderilor străini și, nu în ultimul rând, al zonei, încărcată de tradiție și istorie, ingrediente ale creativității. So, put your boots and ride back to the roots! Ne vedem la ediția cu numărul 100! – Radu Pilat, Community Marketing Expert.

În competiție sunt înscriși zeci de participanți atât din România, cât și din țări precum Ungaria, Austria, Slovenia, Croația, etc. Aceștia se întrec pentru niște sume frumoase de bani:

  • locul I: 1000 euro
  • locul II: 500 euro
  • locul III: 250 euro
  • locul IV: 150 euro
  • locul V: 100 euro

Ce mi se pare foarte, foarte tare este dorința organizatorilor de a da o tematică tradiționalistă concursului, inspirată din motivele specific maramureșene. Big like, deci, pentru promovarea valorilor locale! În contrabalanță, afterparty-ul este garantat de DJ K-lu şi DJ Sauce, iar în piaţă, chiar lângă rideri, va concerta Grasu XXL.

burn the Streets _ poster

Lasa un comentariu