Cele trei mari teorii despre 21 decembrie 2012

Marti, 18 Decembrie 2012 | Pareri personale | 5 comentarii

Mai sunt mai puțin de 3 zile până vineri, 21 decembrie 2012, data la care se termină calendarul mayaș. Kinul, uinalul, tunul, katunul și baktunul, cele cinci valori folosite pentru delimitarea timpului în civilizația Maya, se resetează. Adică ajung la final și o iau de la capat, deci începe un nou ciclu. Am văzut că destui oameni de pe planetă au fost cuprinși de frenezia cu sfârșitul lumii și se pregătesc serios.

Unii și-au construit fortărețe și buncăre, alții golesc rafturile magazinelor și își fac provizii. Păi n-are sens. Tu crezi că vine sfârșitul lumii și îți faci provizii? La polul opus, oamenii normali (sau mai normali) la cap își văd de viața lor și nu dau doi bani pe teoriile mayașe sau pe cele apocaliptice. Ați citit bine. Există diferențe uriașe între cele două teorii.

Așadar, am zis că avem trei teorii. Una indiferentă, a oamenilor normali; una ideală, a optimiștilor care se gândesc, așa cum o spune cântecul, la cai verzi pe pereți; și una pesimistă, a celor care afirmă că până aici ne-a fost.

Apus Bacau (3)

Prima: 21 decembrie este o zi ca oricare alta. Se pare că am trecut cu bine de apocalipsă de ceva dăți, nu? Adică mă ating și parcă încă exist. De câte ori trebuia să murim nici eu nu-mi amintesc. Marea masă a populației planetei este convinsă că nimeni nu știe când vine sfârșitul și că 21 decembrie 2012 face obiectul unei manipulări ordinare, care are ca scop distragerea atenției oamenilor și transformarea indivizilor în monumente de dezamăgire profundă.

A doua: intrăm în Noua Eră. Oh, boy, am citit o grămadă de articole în ultima perioadă legate de transformarea omenirii după 21 decembrie. Cică ne va fi revelat adevărul, cu A mare. Acum se încheie cea de-a treia dimensiune, vom trece rapid printr-a patra și cică vom intra în cea de-a cincea, în perfectă sincronizare cu Galaxia. Totuși. cică mai durează și trebuie să avem răbdare, însă cert este că pe 21 decembrie se va întâmpla ceva remarcabil la nivelul conștiinței umane.

Cică vom vibra altfel și vom găsi cu toții compasiune, înțelegere și iubire. Alte chestii? Se vor schimba polii magnetici, iar în câțiva ani vom avea în întreaga lume climă mediteraneană. Ah, ADN-ul nostru se va modifica, urmând să aibă 12 spirale în loc de 2, deci vom fi de 6 ori mai tari din punct de vedere genetic. Și vom folosi o parte mai mare din creier. Hai că nu sună rau!

apus bacau 2012 (2)

Toate astea vor urma, spun adepții teoriei New Age, după niște nasoale: 3 zile de întuneric, în care niciun aparat electronic nu va mai funcționa din cauza centurii fotonice și tot felul de alte fenomene naturale ciudate. Plus transformările din interiorul nostru, care cică vor fi dureroase pentru cei care nu se împacă cu schimbarea.

A treia: stop joc, vineri vom muri. Adică filmul 2012 se transformă în realitate. Vom muri cu toții în urma unui cataclism și noul Guvern va fi degeaba.

Prima e varianta plauzibilă, cea de-a doua, repet, nu sună rău, iar a treia sare din schemă pentru mine.

5 comentarii la “Cele trei mari teorii despre 21 decembrie 2012”

 1. Luminator 18 Decembrie 2012 at 21:26 Permalink

  TREZIREA, OAMENI BUNI!

  În ceea ce vă privește pe voi, pe fiecare, va trebui să vă instaurați pacea voastră interioară, să vă împăcați cu voi înșivă, să vă acceptați și să vă iubiți așa cum sunteți. Este necesar acest demers ca o condiție fără de care evoluția nu poate fi asigurată. Este nevoie, deasemenea, să instaurați pacea între fiecare dintre voi și ceilalți membri ai societății, între fiecare și toate ființele creației, între voi și Mama Gaia, precum și între voi și lumile universului. Dumnezeu vă cere PACE și IUBIRE și, pentru astea, vă oferă iubirea Sa și nemurirea voastră. Acesta nu este un târg ci o dorință pe care Dumnezeu v-o împărtășește pentru ca să vă puteți stabiliza pentru veșnicie, căci El își iubește întreaga creație fără s-o condiționeze de ceva.
  Cei care nu au ales să ascensioneze acum, se vor bucura încontinuare de iubirea lui Dumnezeu care-i va ajuta să evoluieze în ritmul și pe calea pe care și le-au dorit-o. Când vor fi gata, și ei vor putea ascensiona în dimensiunile superioare; până atunci se vor pregăti, în continuare, în dimensiunea a 3-a (pe planeta cunoscută sau pe alta).

  Sursa: Ascensiunea spiritului

  • Gigi 18 Decembrie 2012 at 21:27 Permalink

   Ascensiunea spriȚului vroiai sa zici, no?

 2. Gigi 18 Decembrie 2012 at 21:27 Permalink

  Si cum ramane cu pomana porcului de la Revelionul presei?

 3. Ioanaa 18 Decembrie 2012 at 21:36 Permalink

  Pai pe 21 ma intorc acasa… daca ma prinde in tren? :))

 4. Alex 18 Decembrie 2012 at 22:26 Permalink

  Cu sau fara Apocalipsa, noul Guvern tot degeaba e 🙂


Lasa un comentariu