Chris Lake & Lys – La Tromba

Vineri, 6 Noiembrie 2009 | muzica, Radio Deea | 2 comentarii

Chris Lake are un sound oarecum unic: imbina in piesele sale genuri ca progressive, electro si techno. Este apreciat pe plan mondial ca producator dar si ca dj. In ianuarie 2006 a lansat “Changes” – feat. Laura V., single ce avea sa aiba un succes neasteptat.

Mai 2007, acelasi stil, acelasi artist, dar cu alta vocalista – Emma Hewitt, lansa Carry Me Away. A fost la Radio DEEA si a fost in topuri in toata lumea. 22 Iulie 2008 – acelasi stil, o alta vocalista (Nastala), o melodie de exceptie: Chris Lake feat. Nastala – Start Again. Melodia a fost lansata in doua variante (original si dub) la labelul Rising Music, s-a auzit la Vibe FM si am inclus-o si in topul meu personal la vremea ei.

In ultima perioada, Chris Lake a produs impreuna cu LYS si a lansat la Rising Music piese ca: Violins si La Tromba. Cea din urma a fost lansata in 15 iulie 2009, o stiam, dar imi place abia acum. Auditie placuta!

Pentru editia de maine a Unity in Diversity show am pregatit in prima din cele doua ore ale setului mai multe productii tech house! Unity in Diversity show se poate asculta in fiecare sambata, de la 20:00 – 22:00, la Radio DEEA.

2 comentarii la “Chris Lake & Lys – La Tromba”

  1. CreveteL 6 Noiembrie 2009 at 22:54 Permalink

    Nice ….

  2. Robertworld 7 Noiembrie 2009 at 23:34 Permalink

    violins si la tromba le ascult de 2 saptamani in fiecare zi si nu ma satur de ele ….au un ritm unic si vad ca multi dj le includ in playlist-ul lor …


Lasa un comentariu