Cip, ca un coi intr-o caldare

Stiu ca intelectualii rasati se vor lua de sanatatea mea din cauza ca am un titlu atat de porcos, si asta chiar daca respectiva constructie se gaseste si in DEX, dar cred ca este cea mai potrivita pentru a descrie cea mai noua „terasa” din centrul Bacaului. Cip se numeste.

Se afla fix langa Prefectura, pe un trotuar pe care nu gasesti nicio alta masa decat cele de la shaormeria a carui patron este cel mai probabil turc. Zic asta pentru ca turcii sunt cei care obisnuiesc sa planteze scaune si mese in mijlocul strazii. La ei este ceva normal si nimeni nu se ia de tine daca faci asta. Insa la noi nu numai ca este de prost gust, dar este si ilegal. Mi-e greu sa cred ca Primaria a dat autorizatie pentru asa ceva.

Sunt curios daca are cineva tupeu ca in weekend, cand toata lumea iese la plimbare, sa se aseze pe unul dintre aceste scaune si sa inceapa sa infulece o shaorma. I-as da un premiu pentru o aroganta de acest gen.

In caz ca patronul vede acest articol il rog sa nu ma deranjeze si sa ma roage sa il sterg. Chiar daca nu am zis de bine, tocmai au mai auzit cateva mii de persoane de mica lui afacere.

2 thoughts on “Cip, ca un coi intr-o caldare

  1. Daca ne uitam mai bine, vis-a-vis mai exista terase cu shaorma de infulecat la scaunel … ar fi bin esa scrii si despre ei … unu la mana ! Doi, nu tin partea nimanui, insa nu e bine sa vorbesti asa de o afacere, indiferent cum ar fi ea. As vrea sa te vad pe tine initiatorul unei afaceri, sa rada cineva de nume, de amplasare, de toate ! Si se vor gasi destui !

  2. lasa ma sa faca si la el niste bani…ce ai cu Izmail? si ce mai Pristanda… si ce daca te impiedici de vreun scaun cand numeri steagurile de pe centru? de la prefectura pana la primarie ::))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *