Circ quality la CNN-ul romanesc

Ora 21:32. La o televiziune de stiri care pana nu demult apartinea sclipitorului parinte al celui mai profitabil sistem piramidal, mai multi jurnalisti, cinci la numar, se uitau in ochii celui mai senzational si fantastic moderator de talk show-uri din tarisoara lor.

Din cinci in cinci minute, chipul zanei minunilor trona in partea stanga a ecranului, anuntand astfel urmatorul circar invitat in emisiunea cu cel mai tari emisiuni, calitativ vorbind.

Se vorbea despre politichie, schimbari in structurile statului si reforme care vor schimba radical tara in bine nu in 10 ani, nu in 5, nu intr-un an si nici macar in cateva luni. Vorbim de zile, voi va dati seama?

Invitatul serii, cel mai senzational, bombastic si extraordinar om din peisajul media al tarii respective, spunea ca partidul sau -despre care cred ca bunica-mea nu a auzit- va castiga alegerile parlamentare. Zana surprizelor zambea in continuare pe ecran.

Ca sa vezi! Marii jurnalisti din platou il iau in seama. Chiar ii pun intrebari serioase si fac sondaje stupide printre spectatorii de forma din incapere. La un moment dat, cand senzationalul viitor candidat isi varsa bunele intentii pentru natiune in direct, o demna jurnalista ii spune pseudo-politicianului din platou ca se afla la o emisiune serioasa la care se uita telespectatori pertinenti si la care asista jurnalisti docenti. Iar in dreapta trona de zor chipul zanei suprizelor care urma sa vina in studioul emisiunii pentru a vorbi, citez, „despre chin si nadejde”.

N-am dat nume, insa cred ca v-ati dat seama despre cine si ce vorbesc.

3 thoughts on “Circ quality la CNN-ul romanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *