Claessen & Martens – The Man Who Knew Too Much

Marti, 1 Martie 2011 | muzica | 2 comentarii

Bart Claessen este unul dintre producatorii si djii care se afla in topul preferintelor mele in acest moment. Activand pe scena trance inca din 2004, Bart Claessen impresioneaza cu fiecare single sau remix care iese din studio-ul sau. El se face vinovat de track-uri precum Madness, Elf sau Hartseer (una dintre piesele mele favorite all time) si de remixuri pentru piese precum Super8 & Tab – Helsinki Scorchin’, Tiesto feat. BT – Love Comes Again, Meck feat. Dino – Feels Like a Prayer, etc.

Majoriatea release-urilor sale din ultima perioada au fost lansate cu gigantul label Anjunabeats. Aici includem si cele doua track-uri realizate sub proiectul Who.Is (We.Are si 909+), nume sub care Claessen a produs remixul pentru Aruna with Mark Eteson – Let Go. Claessen revine in 2011 cu o piesa de zile mari, produsa in colaborare cu Martens. Aceasta este intitulata The Man Who Knew Too Much si a fost lansata cu acelasi Anjunabeats ieri, 28 februarie 2011.

Piesa pastreaza ceea ce imi place cel mai mult la sound-ul lui Bart Claessen, si anume linia de bass cu influiente deep si elementele old trance din productiile sale.

2 comentarii la “Claessen & Martens – The Man Who Knew Too Much”

  1. Anonymous 2 Martie 2011 at 12:35 Permalink

    salut ma ajuti si pe mine cu o melodie?am auzit-o in ambiance.canta in spaniola ceva de genu descubra me e un house scuza mi spaniola

  2. kristofer93 2 Martie 2011 at 15:22 Permalink

    Nu o stiu, sorry :)


Lasa un comentariu